Banjević: Kotor u totalnom kolapsu, ali rješenje je jednostavno - promjena vlasti na izborima

"Obećavamo da ćemo od 30. septembra, uz potpunu uključenost građana, rješavati nepodnošljive uslove za život u Kotoru. Nećemo dozvoliti da se više putuje sat od tunela do Starog grada, niti će se novcem građana finansirati sumnjivi projekti poput 'pametnih' semafora", poručio je kandidat za odbornika liste "Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov"

2551 pregleda 5 komentar(a)
Nikola Banjević, Foto: DPS
Nikola Banjević, Foto: DPS

Kotor je u totalnom kolapsu, ali je rješenje jednostavno - promjena vlasti na izborima u nedjelju 29. septembra, poručio je Nikola Banjević, kandidat za odbornika liste "Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov".

"U Kotoru je zastoj. Totalni kolaps. Ko ne vjeruje, neka pogleda semafor ispred tunela Vrmac. Tamo stoji upozorenje da ne krećete ka Kotoru, ni kroz tunel, ni preko Trojice.

Zamislite gradsku vlast koja je toliko nesposobna da potroši više od pola miliona eura na 'pametne' semafore, zahvaljujući kojima su stvorili najveći saobraćajni kolaps u istoriji grada. Kolaps je u saobraćaju, ali i u turizmu, kulturi, sportu...", navodi Banjević u saopštenju koje je dostavio medijima.

Dodaje da je na njegovu žalost istina da se trenutno ne vidi svjetlost na kraju Vrmca, i da preko Trojice vodi slijepa ulica, ali da i za to postoji rješenje.

"Obećavamo da ćemo od 30. septembra, uz potpunu uključenost građana, rješavati nepodnošljive uslove za život u Kotoru. Nećemo dozvoliti da se više putuje sat od tunela do Starog grada, niti će se novcem građana finansirati sumnjivi projekti poput 'pametnih' semafora. Što je previše – previše je.

Poštovane Kotoranke i Kotorani, rješenje svih problema je jednostavno – skupa ćemo promijeniti vlast u Kotoru na izborima u nedjelju, 29. septembra i već od ponedjeljka krenuti da radimo za dobro svih stanovnika našeg grada. Jer Kotor mora biti prije svega", zaključio je Banjević.

Bonus video: