Mašković: Siguran sam da ne želite da živite u glavnom gradu i kojem se još samo vazduh nije počeo naplaćivati

"Uvešćemo subvencije na cijene parkinga, cijene zakupa tezgi na tržnicama i pijacama. Omogućićemo mladim biznismenima da razvijaju svoje biznis ideje, upravo u našem gradu, na način što ćemo otvoriti Inovacioni centar koji će biti inkubator za sve te ideje koje imaju mladi ljudi", rekao je Mašković

4085 pregleda 2 komentar(a)
Mašković, Foto: Evropski savez
Mašković, Foto: Evropski savez

Kroz realizaciju našeg programa omogućićemo mnoge povlastice za građane i popraviti stanje kada je u pitanju funkcionisanje lokalne uprave, saopštio je Miloš Mašković, kandidat na listi "Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) - Podgorica za primjer".

"Nalazimo se u parku koji je primjer devastacije svega u našem gradu. Kako izgleda ovaj park, tako izgleda i rastavljen sistem glavnog grada na djelove. Siguran sam da ne želite da živite u glavnom gradu u kojem se još samo vazduh nije počeo naplaćivati", kazao je Mašković u saopštenju.

On je dodao da će Evropski savez nakon 29. septembra popraviti stanje.

"Mi ćemo to od 29. septembra promijeniti. Uvešćemo subvencije na cijene parkinga, cijene zakupa tezgi na tržnicama i pijacama. Omogućićemo mladim biznismenima da razvijaju svoje biznis ideje, upravo u našem gradu, na način što ćemo otvoriti Inovacioni centar koji će biti inkubator za sve te ideje koje imaju mladi ljudi", rekao je Mašković.

On je naglasio da je najvažnije to što je program Evropskog saveza realno ostvariv.

"U naredne četiri godine obezbijedićemo besplatan prevoz za sve đake, studente i penzionere", poručio je on.

On je pozvao građanke i građane Podgorice da glasaju za broj 3 i podrže Evropski savez.

"Da bi se stanje stvari u glavnom gradu promijenilo, da bismo mogli program da sprovedemo u djelo, vi morate da izađete na izbore. Izbori su 29. septembra, Boris Mugoša i Evropski savez su opcija za tebe", zaključio je Mašković.

Bonus video: