Abdić: Radiću na proširenju kapaciteta Doma za stare u Podgorici, kroz izgradnju još jednog objekta

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) je saopšteno da su predsjednik te partije Danijel Živković i nosilac liste "I riječju i djelom" Nermin Abdić posjetili Udruženje penzionera Podgorice

1795 pregleda 7 komentar(a)
Živković i Abdić, Foto: DPS
Živković i Abdić, Foto: DPS

Radiću na proširenju kapaciteta Doma za stare u Podgorici, kroz izgradnju još jednog objekta za ove namjene, saopštio je nosilac liste "I riječju i djelom" Nermin Abdić.

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) je saopšteno da su predsjednik te partije Danijel Živković i Abdić posjetili Udruženje penzionera Podgorice.

"Zdravo i produktivno starenje je opšti interes cijelog društva. U svom četvorogodišnjem mandatu koji predstoji prvo ću raditi na proširenju kapaciteta Doma za stare u Podgorici, kroz izgradnju još jednog objekta za ove namjene. Osim toga, nova gradska uprava će snažno podržati realizaciju izgradnje IV zgrade za penzionere, kojim bi se riješilo stambeno pitanje za 42 penzionerske porodice", rekao je Abdić.

"Imajući u vidu značaj koji penzionerska poplacija ima u Podgorici, snažno ćemo se zalagati za unapređenje njihovog društvenog života kroz osnivanje Kancelarije za penzionere, ali i unaprijediti postojeći socijalni setvis Senior gradska kartica", piše u saopštenju DPS.

Bonus video: