Abdić: Vraćamo Podgoricu na put razvoja i stabilnosti

"Rješavanje problema koje ovo naselje ima sa saobraćajnim haosom zaokružićemo izgradnjom jedne nadzemne garaže u ovom dijelu grada"

2660 pregleda 7 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Nosilac liste "I riječju i djelom!", Nermin Abdić razgovarao je danas sa građanima sa područja mjesnih zajednica Zabjelo i Ljubović.

Abdić je naveo brojne projekte koje je Glavni grad realizovalo u ovom dijelu Podgorice u vrijeme dok je Demokratska partija socijalista činila okosnicu lokalne vlasti - rekonstrukcija ulica kralja Nikole, 4. jula, Bracana Bracanovića, parka na Pobrežju, poligona iza Vampirice...

"U želji da poboljšamo kvalitet života građana ovog dijela Podgorice, stavili smo van snage DUP 'Zabjelo-Ljubović' i formirali parkovsku površinu, izgrađeni su parking i poligon ispod Ljubovića, te nova ulica obodom brda, temeljno rekonstruisana Ulica 27. marta, Ilije Plamenca, fasadu na zgradi Splićanka, iza Splićanke je izgrađena sportsko-rerkeativna zona, rekonstruisali smo Ulicu Buda Tomovića i Dušana Milutinovića, izgradili smo sportsko-rekreativnu zonu u Ulici Miladina Popovića, rekonstruisali Manastrirsku ulicu, formirali novi parking prostor u Ulici Bracana Bracanovića...", nabrojao je Abdić.

Nermin Abdić
foto: DPS

Sve ovo, kako je dodao, je garancija da ta partija može i hoće bolje odmah nakon 29. septembra.

"Očekuje nas izgradnja Bulevara Vojislavljevića, čime ćemo konačno staviti tačku na probleme koje izaziva ova saobraćajnica kako stanovnicima ovog dijela grada, tako i svima onima koji je koriste kao tranzitni put. Osim toga, planiramo i temeljnu rekonstrukciju ulica 8. marta, AVNOJ-a na Zabjelu. Rješavanje problema koje ovo naselje ima sa saobraćajnim haosom zaokružićemo izgradnjom jedne nadzemne garaže u ovom dijelu grada".

Abdić je, saopšteno je iz DPS-a, podsjetio građane da će uskoro najmlađi Zabjelčani imati besplatan vrtić, a sve generacije i besplatan gradski prevoz.

On je izrazio uvjerenje da će mu građani biti pouzdan partner u naredne četiri godine i da će zajednički raditi na tome da Zabjelo, Ljubović i Podgorica postanu bolje i ljepše mjesto za život.

Bonus video: