Živković: Razvojem institucija i službi aktivno rješavati aktuelne probleme u Kotoru

Kandidat na listi "Evropski savez (SD, SDP, LP i građani) – Zasjat će Kotor" obećao je Kotor koji će svoje usluge kako javne, tako i one koje privatno pruža, vršiti na jednom vrhunskom nivou, po uzoru na gradove poput Venecije ili Dubrovnika, koji su takođe pod zaštitom UNCESO-a

1643 pregleda 0 komentar(a)
Mladen Živković, Foto: Evropski savez
Mladen Živković, Foto: Evropski savez

Svakodnevno svjedočimo haosu u kojem živimo, iz potrebe da se naš grad ekonomski i finansijski svakodnevno eksploatiše, Evropski savez će kao neizostavan faktor buduće vlasti u Kotoru razvojem institucija i službi aktivno rješavati aktuelne probleme, poručio je Mladen Živković, kandidat na listi "Evropski savez (SD, SDP, LP i građani) – Zasjat će Kotor".

"Takvo stanje ne treba da trpimo, zato 29. septembra zaokružite broj 3 i da novi mandat Skupštine opštine počne sa sa upostavljanjem temelja Kotora koji će biti Kotor održivog razvoja, koji će svoje usluge kako javne, tako i one koje privatno pruža, vršiti na jednom vrhunskom nivou, po uzoru na gradove poput Venecije ili Dubrovnika, koji su takođe pod zaštitom UNCESO-a", istakao je Živković u saopštenju dostavljenom medijima.

On je dodao da nakon što Evropski savez dobije snažnu podršku građanki i građana Kotora, radiće na razvoju službi i institucija.

"29. septembra broj 3 za Evropski savez da bismo razvili službe i institucije i preduzeća koja će upravljati našim kulturno-istorijskim bogatstvima i osjetili da je ovo ipak naš grad“, zaključio je Živković.

Bonus video: