Rakčević: PES optužio pogrešnu osobu da je moj otac koji je nelegalno gradio, slijedi im krivična prijava

"Zloupotrebljavate institucije i tuđe podatke, rovarite po familijama i nasljeđu, ne biste li pronašli bilo kakvu glupost, od koje biste pravili novu prljavu priču. Dno dna", poručio je nosilac liste "Za bolju Podgoricu - Jakov Milatović"

14556 pregleda 39 reakcija 39 komentar(a)
Luka Rakčević, Foto: Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu
Luka Rakčević, Foto: Jakov Milatović - Za bolju Podgoricu

Nosilac liste "Za bolju Podgoricu - Jakov Milatović" Luka Rakčević kazao je da je Pokret Evropa sad zloupotrebljavajući tuđe lične podatke optužio pogrešnu osobu da je član porodice Rakčevića koji je vlasnik objekata sagrađenih bez dozvole.

On je reagovao na jučerašnje saopštenje PES-a u kojem se navodi da "listovi nepokretnosti oca i brata Luke Rakčevića, Nemanje i Gorana, dokazuju da su vlasnici više stambenih zgrada i prostora sagrađenih bez dozvole".

"Uvažena gospodo iz PES-a, pored toga što se spuštate na najniže moguće grane i zloupotrebljavate tuđe lične podatke (što je za krivičnu prijavu), promašili ste čovjeka. Izvukli ste pogrešnog Gorana, koga provlačite kroz svoje političko blato, kao što provlačite i sve ljude oko mene, koji su posljednjih dana meta vaših napada", poručio je Rakčević u saopštenju koje je dostavio medijima.

On je dodao da ljude iz PES-a treba da bude sramota.

"Kako vas, koji pokazujete da ne postoji dno i da ste spremni na sve - ne bi li zaustavili našu pobjedu na izborima, tako i medije (CDM i ostale), koji prenose vaše bljuvotine. Zloupotrebljavate institucije i tuđe podatke, rovarite po familijama i nasljeđu, ne biste li pronašli bilo kakvu glupost, od koje biste pravili novu prljavu priču.

Dno dna. I za to vam slijedi krivična prijava. Ali, srećom - do nedelje. A onda će vam građani reći šta misle o vašem blatu", zaključio je Rakčević.

Bonus video: