"DPS pokušava da se spasi koristeći se poplavama u Kotoru"

"Period neposredno pred izbore je uvijek zanimljiv, kad nerealne nade i želje pomute um nadobudnim političkim akterima, pa krenu da se služe i stvarima koje ne priliče našem gradu"

3763 pregleda 12 komentar(a)
Kotor, Foto: Reuters
Kotor, Foto: Reuters

Pred siguran politički potop koji će doživjeti u nedjelju, kotorski DPS (Demokratska partija socijalista) pokušava da se spasi koristeći se današnjim poplavama. Naravno, kako je samo njima svojstveno, pored korišćenja onoga što pristojan svijet naziva vremenskom nepogodom ili višom silom, oni tome obavezno dodaju i tri reda laži, računajući da će im tako lakovjerni povjerovati.

To je saopšteno iz koalicije "Vladimir Jokić – Dobar glas – Za gradonačelnika – Demokrate – PES", u reagovanju na kotorski odbor DPS-a, iz kojeg je ranije danas saopšteno da su djeci potrebni čamci da bi došli do škole, te da je "toliko dobro" izvedena rekonstrukcija ulice.

"Period neposredno pred izbore je uvijek zanimljiv, kad nerealne nade i želje pomute um nadobudnim političkim akterima, pa krenu da se služe i stvarima koje ne priliče našem gradu. Danas smo vidjeli da su atmosfersku kanalizaciju sa Plegenata postavili kao problem koji je nastao u ulici prema OŠ “Narodni heroj Savo Ilić”. Ulica prema školi kojom dnevno prolazi 800 djece je sanirana i u toj ulici djeca više nisu u opasnosti od poplava", navodi se u saopštenju.

"DPS je napravio toliko štete za ovih 30 godina da se u jednom mandatu sve ne može stići ni popisati, a kamo li popraviti, ali vam možemo garantovati da pošto vas trajno potopimo 29. septembra da ćemo riješiti i atmosfersku kanalizaciju na Plagentima", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: