Mandić: Zadnje što je potrebno srpskom narodu u Pljevljima je budvanski scenario

"Ja sam uvjeren da iskustvo političara Mija Lekića i jedna energija koju nosi sa sobom doktor Vraneš, da će to dovesti do toga da mi imamo u Pljevljima stabilnu situaciju i da svi zajedno rade na korist građana Pljevalja", kazao je Mandić u intervjuu za televiziju Nova M

12065 pregleda 19 komentar(a)
Mandić, Foto: Boris Pejović
Mandić, Foto: Boris Pejović

Zadnje što je potrebno srpskom narodu u Pljevljima, koji je najbrojniji u toj opštini, je budvanski scenario, saopštio je predsjednik Skupštine Crne gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić.

"Vijesti" su ranije danas objavile da šef pljevaljskog NSD Milan Lekić pokušava da smijeni partijskog kolegu i gradonačelnika Darija Vraneša.

"Ja sam uvjeren da iskustvo političara Mija Lekića i jedna energija koju nosi sa sobom doktor Vraneš, da će to dovesti do toga da mi imamo u Pljevljima stabilnu situaciju i da svi zajedno rade na korist građana Pljevalja. Znate i među svetim ljudima, kada sam bio na Svetoj Gori, pa čujem da ima ponekad nekih nesporazuma, ali mi smo svi ljudi sa manama i sa vrlinama. Ovo je jedna stvar koja će po onome što ja procjenjujem i iz razgovora koje imam sa gospodinom Lekićem i gospodinom Vranešom, da se prevaziđe na korist i jednih i drugih, a prvenstveno na korist građana Pljevalja", kazao je Mandić u intervjuu televiziji Nova M.

Bonus video: