Ljumović: Dok Gorčević po Briselu nastavlja da maže oči o posvećenosti EU, Injac ogoljava antievropski karakter Vlade

"Injac se bez da je trepnula pečatno pohvalila kako stoji iza odluke o besplatnom javnom prevozu u sred izborne kampanje, koju je ASK ocjenio nezakonitom"

4940 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Ljumović, Foto: Evropski savez
Aleksandar Ljumović, Foto: Evropski savez

Dok ministarka evropskih poslova Maida Gorčević po Briselu sagovornicima nastavlja da maže oči kako je Vlada Crne Gore potpuno posvećena ispunjenu zadataka iz EU agende, nositeljka njene liste u Podgorici Olivera Injac joj ni malo ne pomaže, već sasvim jasno ogoljava antievropski karakter i Vlade Milojka Spajića i koalicije PES-Demokrate, kojoj je ministar Mujović pozajmio ime, saopštio je kandidat za odbornika na listi “Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) - Podgorica za primjer” Aleksandar Ljumović.

Prema njegovim riječima, Injac se bez da je trepnula pečatno pohvalila kako stoji iza odluke o besplatnom javnom prevozu u sred izborne kampanje, koju je ASK ocjenio nezakonitom.

“Profesionalna i hronična kršiteljka zakona Olivera Injac sasvim iskreno ne želi da je sputava nekakva EU agenda, jer na kraju krajeva Podgoricu ni ne želi vidjeti kao glavni grad države članice EU. Njoj i njenim koalicionim partnerima su pri srcu neki drugi svjetovi kojima se rukovodi iz Kremlja”, rekao je Ljumović.

Kako i tokom, tako i na kraju svoje neslavne gradonačelničke epizode Injac, naglašava Ljumović, građanima Podgorice nudi Danajske darove - potvrđeno nezakonite.

“Gorčevićkina muka kako sve to, zajedno sa 'persona non grata' koalicijom, ovih dana zamagliti u Briselu je dodatno veća, ali već smo kazali da ćemo ih muka te vrste osloboditi 29. septembra. Biće Podgorica grad za primjer”, poručio je Ljumović.

Bonus video: