Stupar Đurišić: Pokret Naprijed predan stvaranju boljeg grada kroz inkluzivnost i dijalog

Kandidatkinja za odbornicu kaže da je Pokret Naprijed tokom kampanje postavio jasne ciljeve – da osnaže pojedince i da rade u interesu opšteg dobra

3081 pregleda 17 komentar(a)
Radmila Stupar Đurišić, Foto: Pokret Naprijed
Radmila Stupar Đurišić, Foto: Pokret Naprijed

Pokret Naprijed predan je stvaranju boljeg grada kroz inkluzivnost i dijalog, kazala je Radmila Stupar Đurišić, kandidatkinja za odbornicu liste “Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu”.

Ona se osvrnula na "etičke vrijednosti" koje je, kaže, jedino taj pokret promovisao tokom kampanje, a rekla je i da je dobrota "ljudska vrlina koja nas sve povezuje i motiviše da radimo za opšte dobro".

„Dobrota, kao djelo ili stanje blagonaklonog ponašanja prema drugima, vodi nas kroz ovu kampanju. Tokom proteklih mjesec dana razgovarali smo sa našim sugrađanima, prepoznali šta nedostaje i osmislili šta možemo da dodamo. Na neprijatno smo odgovarali blagonaklono, razumijevajući da uniženjem drugog niko ne postaje veći“, saopštila je Đurišić.

Navodi i da je Pokret Naprijed tokom kampanje postavio jasne ciljeve – da osnaže pojedince i da rade u interesu opšteg dobra. „Veći si ako činiš dobra. Kao što djeca rastu iz ljubavi i pažnje, tako i naš svijet treba da raste iz dobra, ljubavi i razumijevanja potreba svih nas“, dodala je.

Radmila Stupar Đurišić je rekal da se njihov plan rada zasniva na tome "da čujemo, razumijemo i osnažimo svakog da doprinese zajedničkom dobru.“

Poručila je da Pokret Naprijed ostaje posvećen viziji grada u kojem opšte dobro i solidarnost vode ka boljoj budućnosti za sve porodice u Podgorici.

„Vidimo se na biralištima“, poručila je Radmila Stupar Đurišić i pozvala sve građane Podgorice da izađu na birališta 29. septembra i glasaju za listu „Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu“.

Bonus video: