Mugoša: Gradonačelnik Podgorice će biti iz Evropskog saveza

"Naša pobjeda na ovim izborima je početak kraja podmirene državne vlasti kojoj su kohezioni faktor fotelje. Čemu svjedoči i brutalna funkcionerska kampanja, koja je posebno intenzivirana poslednjih dana i dokaz je panike i političkog kraja odlazeće vlasti“

5278 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Evropski savez
Foto: Evropski savez

Kandidat za gradonačelnika liste "Evropski savez - Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) - Podgorica za primjer", Boris Mugoša na konferenciji za medije je poručio da se Podgorica nalazi na vrijednosnoj prekretnici i da je od velike važnosti da građanke i građani glavnog grada svojim učešćemu izbornom procesu doprinesu promjeni aktuelne loše vlasti.

On je kazao da se 29. septembra završava neuspješna priča aktuelne vlasti.

"Naša pobjeda na ovim izborima je početak kraja podmirene državne vlasti kojoj su kohezioni faktor fotelje. Čemu svjedoči i brutalna funkcionerska kampanja, koja je posebno intenzivirana poslednjih dana i dokaz je panike i političkog kraja odlazeće vlasti“, rekao je Mugoša.

Prema njegovim riječima, pritisci kojima svjedočimo posebno poslednjih dana su razlog više da se masovno izađe na izbore.

"Misija Evropskog saveza je da sa vama drage/i građanke i građani dođemo do promjena koje će Podgoricu učiniti gradom za primjer. To ne mogu samo partije, potrebni ste nam svi vi da bismo u nedjelju ostvarili pobjedu. A pobjeda je tu na dohvat ruke i siguran sam da ćemo je ostvariti. Evropski savez će biti najveći pobjednik ovih izbora i na našem konceptu će biti formirana nova vlast i mi ćemo biti okosnica nove gradske vlasti“, rekao je Mugoša.

On je posebno pozvao sve one građane koji još nijesu odlučili da izađu na izbore.

"Najiskrenije, potpuno ih razumijem što su razočarani učinkom političara. Ipak, želim da ih zamolim da i pored opravdanog nezadovoljstva glasaju u nedjelju. Od vas mnogo toga zavisi i vaš glas je ključan. Naš grad je u kolapsu i haosu. Izađite, kako bismo sredili i uredili grad, jer konstituenti vlasti pričaju svašta jedni o drugima a grad je neuredniji nego ikad i svuda vlada haos, kojem moramo stati na kraj“, poručio je Mugoša.

On je izrazio zadovoljstvo kampanjom koju je vodio Evropski savez.

"Vodili smo pozitivnu kampanju, nismo vrijeđali političke konkurente, ali smo im jasno poručili „dosta je“, jer nećemo nikome dozvoliti da ruši, urušava i ponižava naš grad“, zaključio je Mugoša.

Bonus video: