Kadić: Prešli smo cenzus, prema podacima kojima mi raspolažemo

Na pitanje da li će tražiti ponovno glasanje na nekim izbornim mjestima, nosliac liste Pokreta Naprijed je kazao da njihovi posmatrači jesu imali primjedbi na par izbornih mjesta

9729 pregleda 8 komentar(a)
Iz štaba Pokreta Naprijed, Foto: Balša Rudović
Iz štaba Pokreta Naprijed, Foto: Balša Rudović

Nosilac liste Pokreta Naprijed na lokalnim izborima u Podgorici Vuk Kadić kazao je da su prema podacima koje za sada imaju oni prešli cenzus.

"Rezultati su tu, želim da kažem da smo dobili podatke sa 150 biračkih mjesta, gdje smo imali svoje posmatrače i prema tim podacima mi smo prešli cenzus. Ostalo je 60-ak biračkih mjesta, na kojima nismo imali posmatrače, te rezultate još čekamo", kazao je on za Vijesti.

"Vidjećemo kad i ti rezultati dođu od strane gradske izborne komisije na koliko smo tačno glasova, u pitanju su mali brojevi, da vidimo na kraju koliko će to biti u procentima i mandatima", dodao je Kadić.

Na pitanje da li će tražiti ponovno glasanje na nekim izbornim mjestima, nosliac liste Pokreta Naprijed je kazao da njihovi posmatrači jesu imali primjedbi na par izbornih mjesta.

"Vidjećemo kojeg su stepena te primjedbe, u zavisnosti od toga ćemo tražiti ponavljanje. Prema podacima sa 150 biračkih mjesta na kojima smo imali posmatrače, mi smo na 3,2 odsto", zaključio je Kadić.

Bonus video: