Vuksanović: Nastavili smo da nižemo uspjehe, hrvatski glas je siguran glas za Kotor i Crnu Goru

"Naši uspjesi su plod ustrajne i nepokolebljive politike koja čuva hrvatski nacionalni identitet i jača državni subjektivitet Crne Gore. Na tim principima stojimo i oni nikada neće biti predmet pregovora i kalkulacija", kazao je predsjednik Hrvatske građanske inicijative

3538 pregleda 3 komentar(a)
Adrijan Vuksanović, Foto: Boris Pejović
Adrijan Vuksanović, Foto: Boris Pejović

Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative (HGI) zahvalio se građanima Kotora što su prepoznali njihovu politiku i dali im povjerenje, te istakao da su nastavili da nižu uspjehe i na lokalnim izborima u tom gradu.

"Nakon što smo prije dvije godine povećali broj mandata u Skupštini Opštine Tivat, a prije godinu dana osvojili najviše glasova, od svog osnivanja, na parlamentarnim izborima i vratili se u Skupštinu Crne Gore, sada smo to isto uradili u Kotoru. Nastavili smo nizati uspjehe, a oni su plod ustrajne i nepokolebljive politike koja čuva hrvatski nacionalni identitet i jača državni subjektivitet Crne Gore. Na tim principima stojimo i oni nikada neće biti predmet pregovora i kalkulacija, bez obzira na to što nam se i koliko nudilo. Vaša podrška najveća nam je satisfakcija", kazao je Vuksanović.

On je dodao da su dokazali da snaga nije u brojčanosti nego u vrijednostima kojima su odani i za koje su spremni podnijeti i žrtvu.

"Za naš grad, zbog njegove prošlosti, a još više i budućnosti, važno je što se opet čuje hrvatski glas u lokalnom parlamentu, jer je to, pokazali smo, siguran glas za Kotor i za Crnu Goru. Hvala vam, drage Kotoranke i dragi Kotorani, što ste dio nas, što smo zajedno bedem mediteranske Crne Gore", zaključio je Vuksanović.

Bonus video: