Jovanović: Slovinić postao portparol Mikijelja, kriminalne strukture lažno prijavljuju

"Pozivam nadležne državne organe, na čelu sa Vladimirom Novovićem, da odmah ispitaju sve činjenice i okolnosti svih prijava, čak i onih lažnih, kao i to da odmah po utvrđivanju pokrenu krivične postupke za lažno prijavljivanje"

6589 pregleda 13 komentar(a)
Jovanović, Foto: Budva naš grad
Jovanović, Foto: Budva naš grad

Nosilac liste "Budva naš grad" Nikola Jovanović saopštio je da su Specijalnom državnom tužilaštvu dostavili sva dokumenta koja se tiču privremenih lokacija i da se one nalaze u zoni Javnog preduzeća Morsko dobro (JPMD).

"Odmah nakon završetka izbornog procesa u Glavnom gradu, kriminalne strukture bliske izbornom štabu Mladena Mikijelja i liste 'Za budućnost Budve' lažnim prijavljivanjem i obmanjivanjem javnosti, započeli su kampanju u našem gradu. Ne možemo a da ne primijetimo činjenicu da je višestruko osuđivani kriminalni prestupnik Goran Slovinić postao portparol Mladena Mikijelja. To najbolje dokazuje tvrdje o involviranosti kriminogenih struktura u političkim procesima”, naveo je Jovanović i dodao:

“Pozivam nadležne državne organe, na čelu sa Vladimirom Novovićem, da odmah ispitaju sve činjenice i okolnosti svih prijava, čak i onih lažnih, kao i to da odmah po utvrđivanju pokrenu krivične postupke za lažno prijavljivanje. Ujedno, obavještavam javnosti da su iz Opštine Budva dostavili sve dokaze i materijale koji su interesovali SDT vezano za privremene objekte uz dodatno pojašnjenje da se većina njih nalazi u zoni javnog preduzeća 'Morsko dobro' a ne na opštinskom zemljištu. Kao neko ko je bio predmet lažnog optuživanja od strane tadašnjeg GST MIlivoja Katnića i kome je prethodne režim sudio sedam godina, i više sam nego spreman da odreagujem na sve pokušaje montiranja afera i lažnih optužbi. O svim detaljima koji stoje u pozadini ovih dešavanja biće više riječi narednih dana”, zaključio je Jovanović.

Bonus video: