Spajić o "2BS Forumu": Umjesto stručnjaka, dobili smo tužakanje Đukanovića i Milatovića protiv sopstvene države

„Usljed očigledno neadekvatne kontrole kvaliteta sadržaja, zabrinuti smo zbog načina trošenja novca poreskih obveznika odnosno da li je Forum postigao ciljeve i ispunio očekivanja stručne javnosti”, kazao je premijer

11137 pregleda 179 reakcija 28 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Premijer Milojko Spajić prokomentarisao je organizaciju „To Be Secure Foruma”, za koji je Vlada izdvojila 50.000 eura, rekavši da su zabrinuti zbog načina trošenja novca poreskih obveznika, odnosno da li je taj događaj postigao ciljeve i ispunio očekivanja stručne javnosti.

„Vlada Crne Gore je ove, kao i ranijih godina, bila pokrovitelj '2BS foruma' očekujući da će Crna Gora ugostiti eminentne stručnjake iz odbrane i bezbjednosti. Nasuprot očekivanjima - dobili smo uglavnom platformu za analizu lokalnih izbora vajnih stručnjaka Đukanovića i Milatovića koji su utušili strane goste tužakanjem protiv sopstvene države”, napisao je Spajić na Iksu.

„Usljed očigledno neadekvatne kontrole kvaliteta sadržaja, zabrinuti smo zbog načina trošenja novca poreskih obveznika odnosno da li je Forum postigao ciljeve i ispunio očekivanja stručne javnosti”, ističe se u objavi predsjednika Vlade.

Bonus video: