DPS: Odnos Vlade prema situaciji u Šavniku sraman, Spajić da se ostavi političkih kalkulacija i uputi pomoć

"Vlada je ovim još jednom pokazala maćehinski odnos prema građanima te demonstrirala nezapamćenu drskost da zbog političkih interesa rizikuje živote građana svoje države"

7038 pregleda 26 reakcija 26 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Odnos Vlade Crne Gore prema kriznoj situaciji u Šavniku koja je nastala kao posljedica vremenskih nepogoda sraman je i nedopustiv, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz DPS-a su kazali da ni dva dana nakon eskalacije problema u toj opštini izvršna vlast nije uputila nikakvu pomoć što je, kažu, očigledno politički motivisano "kao posljedica frustracije aktuelne parlamentarne većine što nije uspjela na silu da preuzmu vlast uprkos višemjesečnim pokušajima".

Pozvali su premijera Milojka Spajića "da se ostavi političkih kalkulacija i da opštini Šavnik hitno uputi pomoć kako bi se zaštili životi građana i sanirale katastrofalne posljedice nevremena".

"Vlada je ovim još jednom pokazala maćehinski odnos prema građanima te demonstrirala nezapamćenu drskost da zbog političkih interesa rizikuje živote građana svoje države", navodi se u saopštenju.

Bonus video: