Paunović tvrdi da su funkcionerima Evropskog saveza šefovi Veljović, Milović, Lazovići

Paunović tvrdi da su funkcioneri Evropskog saveza "30 godina puzali pred onima kojima je ova zemlja služila za izgradnju škaljarskog i kavačkog klana"

4870 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Portparol Demokratske Crne Gore Mitar Paunović tvrdi da je bivši pomoćnik direktora Uprave policije Zoran Lazović bio "šef" i "koalicioni partner" Evropskom savezu, čiji je jedan od članova Socijaldemokratska partija (SDP).

Paunović se oglasio nakon navoda lidera SDP-a Ivana Vujovića, koji je komentarisao odgovor ministra unutrašnjih poslova i funkcionera Demokrata Danila Šaranovića ministru unutrašnjih poslova Srbije Ivici Dačiću.

Dačić je ranije danas kazao da u Crnoj Gori "svako selo ima svoju organizovanu kriminalnu grupu", na šta je Šaranović odgovorio da je to "neprimjerena i neoprezna izjava".

Vujović je ironično rekao da se Dačić zbog odgovora Šaranovića "trese kao prut kako ste mu odbrusili".

"O hrabrosti danas pričaju junačine iz Evropskog saveza koje su kao zaliveni ćutali dok su im šefovi Veselin Veljović, Ljubo Milović, Zoran i Petar Lazović obrukali Crnu Goru pred svijetom, a general Lazović Vojsku pred NATO savezom. Javiše se danas junačine koje nijesu smjele pisnuti kada je jedan hrvatski zvaničnik kazao da svaki kamen u našoj crnogorskoj Boki zbori hrvatski jezik. Javiše se naprasno i junačine koje nijesu smjele pisnuti kad je njihov šef i koalicioni partner Zoran Lazović govorio da su Veljko Belivuk i Marko Miljković prijatelji i patriote ove zemlje", kazao je Paunović.

Dodao je da su "toliko bezobzirne te junačine da su se javile, a 30 godina su puzale pred onima kojima je ova zemlja služila za izgradnju škaljarskog i kavačkog klana".

"Ćutite i dalje, razumijemo vas odlično, jer znamo mi da nije lako imati petlju za borbu", zaključio je Paunović.

Bonus video: