Leković Staniću: Opozicija napada Čarapića za dušek, a brani Lazarevića koji je pokušao da prošvercuje motor

"Brane Lazarevića koji nije imao izvoznu dokumentaciju, kojeg nije bilo u putnim nalozima, kojeg nije prijavio na granici, već se nalazio sakriven u kombiju Vojske Crne Gore, nakon čega je vozilo zadržano, a vojnici se posramljeni pješaka vratili za Crnu Goru", napisao je Leković u saopšrenju

3875 pregleda 29 reakcija 29 komentar(a)
Leković, Foto: Demokrate
Leković, Foto: Demokrate

Zamislite to licemjerstvo opozicije da napadaju Vasilija Čarapića za dušek, a brane generala Lazarevića koji je službenim vozilom Vojske Crne Gore pokušao da prošvercuje motor Jamaha kroz dvije zemlje članice NATO-a i jednu zemlju članicu EU.

Tako se poslanik Demokratske Crne Gore, Momčilo Leković, osvrnuo na slučaj poslanika Pokreta Evropa sad (PES) Vasilija Čarapića koji je juče koristio službeno auto u privatne svrhe te kazao da ne brani njega niti bilo koga ko je na bilo koji način koristio službeni automobil u privatne svrhe, makar i na minut.

Leković je reagovao na saopštenje predsjednika Glavnog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) i funkcionera Evropskog saveza Mirka Stanića u kome se između ostalog navodi da je "broj službenih vozila od 'oslobođenja' 30. avgusta 2020. do danas veći za 1.500, a da se ona koriste za sve - od noćnih izlazaka, preko pijanki na slavama do transporta dušeka šefa kluba poslanika PES-a".

"Brane Lazarevića koji nije imao izvoznu dokumentaciju, kojeg nije bilo u putnim nalozima, kojeg nije prijavio na granici, već se nalazio sakriven u kombiju Vojske Crne Gore, nakon čega je vozilo zadržano, a vojnici se posramljeni pješaka vratili za Crnu Goru", napisao je Leković u saopšrenju.

On je kolegama iz opozicije poručio da je to "licemjerno i ogavno".

Bonus video: