Nenezić: Bečić bolje da se sjeti svega što je njegova partija razorila

"Lider partije koja svake izbore 'igra' u nekim novim dresovima, po naređenju obukao je onaj iz 2006. i 'održao' čas istorije", kaže poslanik SD-a

6975 pregleda 23 reakcija 23 komentar(a)
Foto: Evropski savez
Foto: Evropski savez

Potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić bi, umjesto što drži predavanja o "nepravdama" od prije 17 godina, trebalo da se sjeti malo bliže prošlosti i svega što je njegova partija razorila, saopštio je poslanik Socijaldemokrata i predstavnik Evropskog saveza Branislav Nenezić.

On je prokomentarisao izjavu Bečića da je učinjena "nepravda" 2007. godine, kad srpski jezik nije tretiran jednako kao crnogorski.

"Nakon 'časova' matematike na kojima je pokazao da demagogija ne može 'pobijediti' facijalnu ekspresiju, a što je uslijedilo nakon izbornog debakla, lider partije koja svake izbore 'igra' u nekim novim dresovima, po naređenju obukao je onaj iz 2006. i 'održao' čas istorije. 'Zamjeniče' premijera, umjesto što držite predavanja o 'nepravdama' od prije 17 godina, sjetite se malo bliže prošlosti, CEDIS-a, Pošte Crne Gore, Skijališta Crne Gore i svega onog što je vaša 'zlatna' partija, pardon, ruka dotakla i očigledno razorila. I zlatno je ćutanje, bolje vam 'pristaje', mada svakako vas nisam računao u onih 'mojih' 40% ministara. Da vidimo ostalih 33, tik tak…", saopštio je Nenezić.

Bonus video: