Vučurović: Tih sat rasprave pokazatelj je kako funkcionišu Katnićev parlament i Vlada

"Pred očima javnosti dešavala jedna lakrdija, a Demokratska partija socijalista i sateliti su ispali smiješni pred očima svih koji prate političku scenu u CG", rekao je agenciji MINA poslanik DF-a, Jovan Vučurović
1 komentar(a)
Jovan Vučurović, Foto: Nova srpska demokratija
Jovan Vučurović, Foto: Nova srpska demokratija
Ažurirano: 28.12.2016. 12:29h

Rasprava o Predlogu zakona o budžetu za narednu godinu u Skupštini pokazala je da je opozicioni bojkot pogodio u suštinu, smatraju u Demokratskom frontu (DF).

"Jer se pred očima javnosti dešavala jedna lakrdija, a Demokratska partija socijalista i sateliti su ispali smiješni pred očima svih koji prate političku scenu u CG", rekao je agenciji MINA poslanik DF-a, Jovan Vučurović.

Kako je kazao, i one koji su bili u parlamentu bilo je "blam na koji su način smunjili" jednu od najvažnijih tema za svaku državu.

"Tih sat rasprave o budžetu pokazatelj su kako funkcionišu Katnićev parlament i Vlada koji nijesu formirani voljom naroda, nego su skrpljeni na silu, represijom i krađom glasova", saopštio je Vučurović.

DF, kako je kazao, zadovoljan činjenicom da je bojkot opozicije pokazao da je ovakvo stanje neodrživo.

Vučurović je poručio da je ispunjenje opozicionih zahtjeva jedini način da se zaustavi dalja politička kriza.

U DF-u ocjenjuju da je vrijeme da opozicija, osim bojkota, u političku igru uključi i druge adute i demokratske oblike borbe.

"Jer je očigledno da je ova vlast uzdrmana već poslije dva mjeseca i da nema kapacitet da vodi Crnu Goru", zaključio je Vučurović.

Bonus video: