DPS Kolašin: Demokrate da se bave parkovima kad očiste svoje dvorište

Ocjenjuju da Demokrate pokušavaju da "podmetanjima skrenu toliko željenu medijsku pažnju, valjda u nedostatku one političke i svake druge"
1159 pregleda 1 komentar(a)
DPS Kolašin, Foto: DPS
DPS Kolašin, Foto: DPS

Nakon što je potpredsjednik Demokrata, Momo Koprivica, senzacionalno objavio fotografije posječenih stabala, osnovano sumnjamo da su na fotografijama zapravo prikazani rani radovi njegovog kolege iz Kolašina - Martinovića, kada je sa obronaka Komova namjeravao da se vine u preduzetničke visine, saopšteno je iz odbora Demokratske partije socijalista (DPS) u Kolašinu.

Smatraju da su u PR timu Demokrata "'promašili' folder sa fotografijama", ili da je Koprivica želio da crnogorsku javnost, ali i svoje partijske kolege, "podsjeti na 'zasluge' jednog od svojih kolega iz predsjedništva partije".

Demokrate tvrde da kompanija Eksplorer, čiji je vlasnik član kolašinskog odbora DPS-a Luka Bulatović, na osnovu više ugovora sa Vladom iz 2018, upravlja najvrjednijim objektima i parcelama u nacionalnim parkovima Durmitor i Biogradska gora.

"Šta god da je u pitanju, nijesmo previše radoznali, ali smo dužni da Demagoge po ko zna koji put opomenemo da povedu računa svaki put kada pokušaju da podmetanjima skrenu toliko željenu medijsku pažnju, valjda u nedostatku one političke i svake druge. Na kraju, imamo poruku za njih: kad očiste svoje dvorište, mogu početi da se bave parkovima - od gradskih ka nacionalnim. Do tada, ostaje im jedino prašina, medijska i svaka druga, a i ona polako iščezava", saopšteno je iz DPS-a u Kolašinu.

Bonus video: