Nakon teksta u "Vijestima": SDT formiralo predmet zbog tvrdnji Vukotića

"Tužilaštvo će blagovremeno obavještavati javnost o daljem toku postupka", navodi se u saopštenju SDT
114 pregleda 40 komentar(a)
Jovan Vukotić, Foto: Vijesti
Jovan Vukotić, Foto: Vijesti
Ažurirano: 21.12.2016. 14:39h

Specijalno državno tužilaštvo (SDT) formiralo je predmet zbog tvrdnji Kotoranina Jovana Vukotića, koji je juče saopštio da je policija puna kriminalaca sa značkama, koji su na platnom spisku mafijaških šefova.

"Zbog interesovanja više redakcija o navodima J.V. objavljenim u današnjem broju ND "Vijesti" da se nekoliko policijskih službenika, među kojima i pomoćnik direktora Uprave policije, nalaze na platnom spisku mafije, obavještavamo javnost da je Specijalno državno tužilaštvo formiralo predmet. Postupak se nalazi u fazi izviđaja u kojem će se ispitati navodi J.V. Tužilaštvo će blagovremeno obavještavati javnost o daljem toku postupka", navodi se u saopštenju SDT.

Navodni vođa škaljarskog klana, Vukotić tvrdi da zahvaljući tome u Crnoj Gori svakog dana ginu i nedužni ljudi - jer prljavi policajci čiste teren samo za njihove prijatelje i to je jedino što ih zanima.

Vukotić se oglasio nakon je njegov prijatelj i tjelohranitelj Marko Martinović teško povrijeđen u eksploziji bombe postavljene na automobilu. Njegov brat Igor Vukotić spremao da se uđe u to vozilo, ali nije povrijeđen.

Bonus video: