Uhapšen Cetinjanin: Iz prodavnica, butika i pekare ukrao novac i mobilne telefone?

"Osumnjičeni R.K. je, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom izvršiocu, priveden nadležnom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", navodi se u saopštenju
13 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.12.2016. 14:04h

Podgorička policija uhapsila R.K (53) sa Cetinja, zbog sumnje da je iz tri prodavnice, butika i pekare ukrao novac i mobilne telefone.

"On je, kako se sumnja, zajedno sa F.R. iz Podgorice, koji se već nalazi u ZIKS-u zbog drugih krivičnih djela, navedeno krivično djelo na području Podgorice počinio u periodu od 6. oktobra. do 10. novembra ove godine, i to u pet navrata – u tri prodavnice, jednom butiku i pekari. Sumnja se da je R.K. ovim krivičnim djelom iz navedenih objekata, koristeći nepažnju zaposlenih, ukrao pazar od 680 eura i dva mobilna telefona ukupne vrijednosti 670 eura", saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je policija pronašla i vlasnicima vratila jedan dio ukradenih stvari.

"Osumnjičeni R.K. je, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom izvršiocu, priveden nadležnom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: