Policija: Intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju ubistva Vukoslavčevića

"Uviđaj na licu mjesta izvršio je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, uz učešće ekipe Forenzičkog centra i službenika CB Bar"
226 pregleda 16 komentar(a)
Željko Vukoslavčević ubistvo, Foto: Radomir Petrić
Željko Vukoslavčević ubistvo, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 08.09.2016. 14:28h

Policija u sadejstvu sa službenicima Odsjeka za suzbijanje opšteg kriminaliteta i u saradnji sa Specijalnim policijskim odjeljenjem, a u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužilaštva, preduzima intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju ubistva Željka Vukoslavčevića (39) iz Bara, koje je izvršeno sinoć u Baru.

Vukoslavčević je ubijen oko 23.30 ispred zgrade u kojoj je živio u samom centru Bara. Vukoslavčevića je nepoznata osoba sa više hitaca upucala ispred "spuških zgrada" u Ulici Jovana Tomaševića. Vukoslavčević je u policijskoj evidenciji vođen kao bezbjednosno interesantna osoba.

"Za sada nepoznato lice je 7. septembra 2016. godine oko 23.30 časova, u ulici Jovana Tomaševića u Baru u Ž.V. ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je ovo lice preminulo. Uviđaj na licu mjesta izvršio je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, uz učešće ekipe Forenzičkog centra i službenika CB Bar", navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se da policija, u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzima aktivnosti na utvrđivanju činjenica u ovom događaju i identifikovanju lica koje je počinilo krivično djelo.

Bonus video: