Mladen Majdak karijeru nastavio u Lozani

0 komentar(a)
Mladen Majdak, Foto: Cev.lu
Mladen Majdak, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 18.03.2015. 08:59h

Mladen Majdak je karijeru nastavio u Lozani. Po završetku igranja za Budvansku rivijeru u ovosezonskoj Ligi šampiona, bivši crnogorski reprezentativac je bio slobodan igrač, a do pronalaska novog kluba je trenirao u rodnom Novom Pazaru gdje su mu, kako kaže, vrata uvijek otvorena.

A onda je stigla ponuda od trenutno drugoplasirane ekipe švajcarskog prvenstva, kako bi zamijenio povrijeđenog Tajlanđanina Raksakajeva.

"Švajcarska ima učesnike u Ligi šampiona i drugim evrotakmičenjima svake godine, pa mogu da kažem da je odbojka na zavidnom nivou. Lozana trenutno u plej-of fazi takmičenja ima tri boda manje od prvoplasiranog Lugana (za koji igra Božidar Ćuk, prim.a.), plasirali smo se u finale Kupa i nedostaje nam još bod da bismo igrali finale prvenstva koje se igra u tri dobijene utakmice", kaže za „Vijesti“ Majdak, koji je potpisao ugovor do kraja sezone.

"Eventualno produžavanje ugovora ćemo ostaviti za kraj sezone", dodao je ljevoruki korektor, koji je osim za Budvansku rivijeru igrao i za Budućnost.

Majdak je na debiju protiv Ženeve upisao 28 poena.

"Ljudi u klubu su zadovoljni sa mnom, naravno i ja sa njima. Ekipa me lijepo prihvatila, a rezultat svega toga je i pobjeda u posljednjoj utakmici koja je bila presudna za očuvanje drugog mjesta i eventualni napad na prvu poziciju. U četvrtak ćemo igrati protiv ekipe Šonenverda, koja nam je protivnik i u finalu kupa 28. marta. Lozana želi da napadne oba trofeja, i nadam se da će ovo biti uspješna sezona", zaključio je Majdak.

Bonus video: