Stanković će još jednom morati da svjedoči o zločinu u betonjerci

Svjedok, policajac Đurišić, kazao je da pod punom moralnom i materijalnom odgovornošću tvrdi da Pejanovića niko nije zlostavljao
179 pregleda 3 komentar(a)
Goran Stanković, Foto: Luka Zeković
Goran Stanković, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 05.02.2014. 16:41h

Na zahtjev branioca policajaca okrivljenih za prebijanje pokojnog boksera Aleksandra Pejanovića, na sljedećem ročištu u tom predmetu 6. marta ponovo će biti saslušan bivši policajac Goran Stanković.

To je predložio advokat Nikola Martinović, koji zastupa Ivicu Paunovića, Milana Kljajevića i Milanka Lekovića.

Oni su zbog prebijanja Pejanovića 2008. godine u podgoričkoj betonjerci, osuđeni na po sedam mjeseci zatvora, ali je Viši sud, drugi put, ukinuo osuđujuću presudu i vratio je na ponovno odlučivanje.

Svjedok, policajac Đurišić, kazao je juče da pod punom moralnom i materijalnom odgovornošću tvrdi da Pejanovića niko nije zlostavljao u smjeni, u kojoj je bio sa Bojanom Radunovićem.

Rekao je da je Pejanović postio dok je bio u pritvoru i da mu je zbog toga jedan od kolega donio i posni sendvič.

Policajac Leković juče je sutkinji Larisi Mijušković Stamatović, predao medicinsku dokumentaciju iz Hitne pomoći, koju je posjetio nakon prekinutog ročišta 31. januara.

On se juče izvinio sutkinji zbog ponašanja na prošlom ročištu, ali i novinaru "Vijesti", kojeg je verbalno napao i legitimisao nakon što ga je ovaj fotografisao.

"Htio bih da izrazim žaljenje zbog dešavanja na prošlom ročištu. To je bila reakcija nevinog čovjeka. Izvinjavam se svima i novinaru Otaševiću kojeg sam ispred suda napao jer me je fotografisao. Suđenje predugo traje i moji su živci zaista tanki, čak me i porodica zbog svog pretrpljenog stresa ne prepoznaje", kazao je Leković.

Bonus video: