Podgoričanin osumnjičen da je obio stan, pa auto: Odnio telefon, laptop, Rolex...

Policijski službenici su juče lišili slobode A.A, a danas protiv njega podnijeli izvještaj, zbog osnovane sumnje, da je počinio pomenuta krivična djela
50 pregleda 10 komentar(a)
Krađa auta, Lopov, Foto: Shutterstock
Krađa auta, Lopov, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.10.2013. 17:12h

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Podgorica su juče lišili slobode A.A. (16) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je počinio dvije teške krađe, saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se, da je A.A, u noći između 03. i 04. oktobra počinio tešku krađu,tako što je po prilasku vozilu, marke “Mercedes” - vlasništvo P.K. iz Podgorice, koje se nalazilo parkirano u ulici Hercegovačkoj u Podgorici, iskoristio činjenicu da je bilo otključano, ušao u unutrašnjost vozila, izvršio premetačinu i iz sefa koji se nalazio između sjedišta, otuđio sat veće novčane vrijednosti marke “Rolex Yacht Master”, zlatni lanac težine oko 200 grama i novac.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Prethodno je A.A, kako se sumnja, 28. septembra iz stana – vlasništvo J.K. iz Podgorice, lociranog u ulici Svetozara Markovića u Podgorici, otuđio lap-top marke “Asus”, mobilni telefon “Samsung Galaxy S 2” i novčanik sa ličnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem. To krivično djelo A.A. je, sumnja se, počinio na način što se popeo na balkon i iskoristivši okolnost dok su balkonska vrata bila otvorena ušao u unutrašnjost stana, odakle je otuđio pomenute predmete, navodi se u saopštenju UP.

I o ovom događaju je pravovremeno obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Policijski službenici su juče lišili slobode A.A, a danas protiv njega podnijeli izvještaj, zbog osnovane sumnje, da je počinio pomenuta krivična djela.

A.A. je jutros, uz izvještaj, predat nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Policijski službenici nastavljaju sa aktivnostima u cilju pronalaženja stvari koje je je, kako se sumnja, A.A. otuđio.

Bonus video: