Član obezbjeđenja Luke Đurovića uhapšen i protjeran iz Crne Gore

Kako saznaju "Vijesti", Milić je uhapšen srijedu oko 22 sata u Đurovićevom lokalu “La eskina”
220 pregleda 0 komentar(a)
grad Bar, Foto: Anto Baković
grad Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 30.08.2013. 14:30h

Bivši srpski specijalac Siniša Milić protjeran je iz Crne Gore i on je juče oko 18 sati, po nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova, napustio državu na graničnom prelazu Šćepan Polje.

Ta odluka uslijedila je nakon što je inspektorima potvrđeno da je Milić tjelohranitelj Luke Đurovića, koji u policijskim evidencijama slovi za vođu najjačeg barskog klana.

“Vijestima” je iz MUP-a nezvanično rečeno da je Milić, tokom informativnog razgovora sa policjskim službenicima, potvrdio da obavlja poslove fizičkog obezbjeđenja Đurovića i da je to razlog njegovog boravka u Crnoj Gori.

“Vijestima” je iz MUP-a nezvanično rečeno da je Milić potvrdio da obavlja poslove fizičkog obezbjeđenja Đurovića i da je to razlog njegovog boravka u Crnoj Gori

Uhapšen je srijedu oko 22 sata u Đurovićevom lokalu “La eskina”, nakon čega je obavljen informativni razgovor.

“Miliću je, nakon informativnog razgovora, uz angažovanje inspektora za strance Uprave policije, urućeno rješenje o otkazu boravka, uz naznaku da teritoriju Crne Gore mora napustiti u roku od 24 časa. Rješenje o otkazu boravka donijeto je jer ranije, kada je prijavljivao boravak, naveo da će u Crnoj Gori boraviti turistički”, kazao je izvor “Vijesti” iz MUP-a.

Isti izvor saopštio je da je Milić, koji je trenutno zaposlen u agenciji za obezbjeđenje ličnosti „Conccot“, u Crnoj Gori boravio oko mjesec dana.

Milić je rođen u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, a nastanjen je u Beogradu.

Luka Đurović je od policije označen kao vođa jednog od kriminalnih klanova u Baru.

Ovo je druga policijska zabrana ulaska u Crnu Goru koja je izrečena na teritoriji koju pokriva barska policija.

Krajem jula je dvogodišnja zabrana izrečena Ljiridonu Keljmendiju, sinu Nasera Keljmendija.

Bonus video: