Nikšić: Uhapšene dvije osobe osumnjičene za razbojništvo

Lalatović se sumnjiči da je 29. maja u Skadarskoj ulici u Nikšiću sa vrata S.Ć. otrgao zlatni lanac sa priveskom prethodno joj zadajući veći broj udaraca u predjelu glave
254 pregleda 1 komentar(a)
pljačka, lopovi, Foto: Shutterstock
pljačka, lopovi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.08.2013. 15:05h

Ovoga ljeta nikšićki razbojnici nijesu “odmarali”, ali sve su prilike ni policajci koji su većinu krivičnih djela rasvijetlili.

Tako su u protekla dva dana, zbog osnovane sumnje da su pričinili razbojništva, uhapšeni Goran Lalatović (18) i Vladimir Vukasović (27), obojica iz Nikšića.

Lalatović se sumnjiči da je 29. maja u Skadarskoj ulici u Nikšiću sa vrata S.Ć. otrgao zlatni lanac sa priveskom prethodno joj zadajući veći broj udaraca u predjelu glave, i pri tom joj nanoseći lake tjelesne povrede.

U istoj ulici i na isti način Lalatović se sumnjiči da je 9.avgusta oteo zlatni lanac sa priveskom od M.K. Toga dana u Ulici Nika Miljanića navodno je počinio i drugu krađu i oteo lanac od G.L. Taj lanac je pronađen kod Lalatovića i vraćen vlasnici.

Vukasović, povratnik u izvršenju imovinsko krivičnih djela, osumnjičen je da je 30.jula na makadamskom putu koji povezuje Karađorđevu i Ulicu Narodnih heroja, sa leđa prišao S.T., uz upotrebu fizičke snage oborio je na zemlju, nakon čega joj je iz ruke oteo novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

S.T. je tom prilikom zadobila lake tjelesne povrede Lalatović i Vukasović su uz krivične prijave sprovedeni osnovnom državnom tužiocu a nakon saslušanja im je od strane sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću određen pritvor

Bonus video: