Vukašinović sa Novim Pazarom do trofeja u Kupu Srbije

Novi Pazar, kojeg sa klupe vodi nekadašnji crnogorski reprezentativac i primač Budvanske rivijere, Hamza Zatrić, je, tako, odbranio trofej u Kupu, a domogao se drugog pehara u ovoj sezoni, pošto je osvojio i Superkup Srbije
58 pregleda 0 komentar(a)
OK Novi Pazar, Marko Vukašinović, Foto: Ossrb.org
OK Novi Pazar, Marko Vukašinović, Foto: Ossrb.org
Ažurirano: 03.03.2018. 17:45h

Nakon Balše Radunovića (sa Teruelom uzeo trofej u Španiji), još jedan crnogorski odbojkaš se domogao pehara u inostranstvu u ovoj godini - Marko Vukašinović se sa Novim Pazarom osvojio Kup Srbije, pošto je u današnjem finalu, u Lajkovcu, pobijedio Crvenu zvezdu sa maksimalnih 3:0 (25:13, 25:20, 26:24), nakon 76 minuta igre.

Novi Pazar, kojeg sa klupe vodi nekadašnji crnogorski reprezentativac i primač Budvanske rivijere, Hamza Zatrić, je, tako, odbranio trofej u Kupu, a domogao se drugog pehara u ovoj sezoni, pošto je osvojio i Superkup Srbije (pobjedom protiv Vojvodine).

Vukašinović je u finalu upisao 12 poena, a efikasniji od njega bio je jedino korektor Pazaraca, Irfan Hamzagić, bivši igrač Budvanske rivijere i Budućnosti, sa 17 poena.

"Igrali smo kao jedan i ispoštovali dogovor. Bila je to nevjerovatna predstava, što važi i za publiku koja nas prati cijele sezone. Držali smo koncentraciju do kraja. Ovo je dokaz da odbojka u Srbiji živi", rekao je Hamzagić poslije utakmice.

Na drugoj strani, u ekipi Crvene zvezde, čiji je trener član prve šampionske generacije Budućnosti, Dragan Kobiljski, najbolji poenter je bio Danilo Pavlović sa osam poena.

"Presrećan sam što smo u mojoj debitantskog trenerskoj sezoni, poslije Superkupa, osvojili još jedan trofej, a nadam se da ćemo konkurisati i za treći. Ambijent je bio predivan. Čestitam mojim igračima na svemu što su napravili, iako su nas u posljednja dva, tri meseca pratili problemi", kazao je trener Pazaraca Hamza Zatrić.

Bonus video: