Krivična prijava protiv Nikšićana: Lažirali saobraćajnu nezgodu?

0 komentar(a)
Nikšić grad, Foto: Svetlana Mandić
Nikšić grad, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 06.12.2017. 09:59h

Nikšićka policija i Sektor kriminalističke policije – Odsjeka za suzbijanje organizovanog kriminala i korupcije su u nastavku policijske akcije "Udar", državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeli krivičnu prijavu protiv dvije osobe zbog osnovane sumnje da su lažirali saobraćajnu nezgodu u Nikšiću radi naplate štete od osiguravajućeg društva, saopšteno je iz Uprave policije

U saopštenju se navodi da se sumnja da su A.Z. (44) i I.G. (22) iz Nikšića 3. novembra 2016. godine telefonom prijavili Dežurnoj službi CB Nikšić da je u mjestu Rubeža u opštini Nikšić došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su njih dvojica učestvovali kao vozači.

"Oni su, kako se sumnja, lažnim prikazivanjem činjenica doveli u zabludu službenika Centra bezbjednosti Nikšić da na osnovu toga sačini zapisnik o uviđaju saobraćajne nezgode, a sve u cilju naplate štete od osiguravajućeg društva. Utvrđeno je da oštećenja koja su postojala na vozilima nisu mogla nastati u toj saobraćajnoj nezgodi koju su ova dva lica prijavila da se dogodila. Krivična prijava protiv osumnjičenih je nadležnom tužiocu podnijeta u redovnom postupku. Policijske aktivnosti u okviru akcije "Udar" se nastavljaju", kazali su iz Uprave policije.

Bonus video: