UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Porodica Kapriš tvrdi da je napadnuta: Pudlica povrijeđena, gazda nokautiran

"Našeg psa - malu francusku pudlu pas je teško povrijedio, nanio mu je mnogostruke rane, operisan je, ja sam prošla sa povredom ruke, noge, a suprug sa hematomima na glavi i izgubio je svijest", kazala je Marijana
434 pregleda 40 komentar(a)
Donja Gorica, ležeći, Foto: Arhiva "Vijesti"
Donja Gorica, ležeći, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 28.10.2017. 19:36h

Bračni par Marijana i Vladimir Kapriš su istakli da su 25. oktobra u Donjoj Gorici preživjeli napad i torturu psa kane korso i njegovog vlasnika M. J.

"Našeg psa - malu francusku pudlu pas je teško povrijedio, nanio mu je mnogostruke rane, operisan je, ja sam prošla sa povredom ruke, noge, a suprug sa hematomima na glavi i izgubio je svijest", kazala je Marijana.

Kapriši tvrde da se napad dogodio kada su se sa psom vraćali iz šetnje sa livade, gdje inače mještani dovode ljubimce da se istrče.

"Vraćali smo se iz šetnje, ugledala sam kane korsa kako ide prema nama. Uzela sam psa u ruke da ga zaštitim, a muž se ispriječio ispred njega", kazala je Kapriš.

Ona je istakla da je zapitala vlasnika psa, zašto mu ne stavi povodac i korpu, nakon čega je M. J., kojeg poznaju i komšija im je, uvrijedio nazvavši je pogrdno.

"Suprug ga je upitao zašto tako razgovara sa mnom, a pas je krenuo na pudlu, koju sam držala. Udarila sam ga nogom, ali je kana korsa dohvatio moga psa i nije ga puštao", kazala je Kapriš.

Njen suprug je rekao da je počeo da udara psa, ne bi li ga makao od supruge i psa, da je nekako uspio da ga obori na zemlju.

"Međutim, tada mi je prišao vlasnik i zadao mi nekoliko udaraca u glavu od čega sam se onesvijestio", kazao je Kapriš.

On je rekao da je zadobio nekoliko hematoma po glavi, da je supruga doživjela šok.

"Pas, kućni ljubimac Žorž, operisan je, veterinar je kazao da je imao sreće i da je malo falilo da doživi smrtnosne povrede. Ali, još uvijek ne znamo kako će se odvijati oporavak", kazao je Kapriš.

Njegova supruga je kazala da ne žele da se svete, ali da žele da upozore da opasni psi moraju da imaju korpu i da se vode na povocu.

"I ranije sam upozoravala da taj pas mora da ima korpu", kazala je Kapriš.

Istakla je da su podnijeli prijavu MUP-u protiv M. J., a da će pokrenuti i parnicu.

"Vijesti" iz MUP-a nijesu dobile odgovor na pitanja u vezi sa ovim slučajem.

Bonus video: