Barska poicija identifikovala osumnjičenog za krađu novca iz "Biserne obale"

Službenici CB Bar rasvijetlili su i tešku krađu počinjenu 2. januara 2015. godine u mjestu Kunje u Baru
60 pregleda 0 komentar(a)
Policija Bar, CB Bar, Foto: Jelena Jovanović
Policija Bar, CB Bar, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 03.10.2017. 16:28h

Barska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv S.B. (50) iz Vrnjačke Banje zbog sumnje da je u avgustu, iz sefa hotela „Biserna obala“ u Čanju, ukrao više od 21.500 eura.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je S.B. u noći između 19. i 20. avgusta obio vrata hotela, a zatim i bravu blagajničkog sefa iz kojeg je ukrao 13.200 eura koje su bile vlasništvo hotelskog blagajnika D.S, kao i 8.315 eura u vlasništvu hotela.

Navodi se da su Službenici Centra bezbjednosti (CB) Bar odmah preduzeli aktivnosti na rasvjetljavanju tog krivičnog djela, a mjere i radnje koje su preduzeli, zajedno sa vještačenjima u Forenzičkom centru, dovele su do identifikovanja S.B.

"Protiv S.B. je nadležnom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa. Za S.B. je raspisana potraga budući da se ne nalazi u Crnoj Gori“, kaže se u saopštenju.

Službenici CB Bar rasvijetlili su i tešku krađu počinjenu 2. januara 2015. godine u mjestu Kunje u Baru.

"Na osnovu njihovih aktivnosti, kako i vještačenja u Forenzičkom centru, sumnja se da je ovo krivično djelo počinio N.V. (24) iz Nikšića“, navodi se u saopštenju.

N.V. je osumnjičen da je tog dana obio vrata kuće T.U. i izvršio premetačinu, nakon čega je odnio dragocjenosti veće vrijednosti i pobjegao vozilom oštećenog.

Kako su kazali iz policije, vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku, a za ukradenim stvarima se traga.

"Krivična prijava protiv N.V. je nadležnom tužiocu podnijeta u redovnom postupku budući da se on već nalazi u ZIKS-u zbog drugog krivičnog djela“, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: