Odbrana Trba: Bio pod uticajem opijata, nije znao šta radi

Za razliku od optuženog Pavićevića, koji je kazao da su tog dana iz Kotora krenuli oko 10 sati, drugooptuženi Trbo vijeću sudije Dragoja Jovića je rekao da su za Podgoricu krenuli oko 15 časova a možda i kasnije
181 pregleda 1 komentar(a)
Miloš Trbo, Foto: Filip Roganović
Miloš Trbo, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 15.09.2017. 18:37h

I Kotoranin Miloš Trbo, koji je drugi osumnjičeni za pomaganje u uništavanju dokaza nakon ubistva Dalibora Đurića u spuškom ZIKS-u tvrdio je danas da nema nikakve veze sa krivičnim djelom koje mu se stavlja na teret.

Tvrdi da je Đurića poznavao iz viđenja te da se nijesu pozdravljali jer se nikada nijesu upoznali. Iznoseći svoju odbranu on je kazao da je 22. septembra došao u Podgoricu kako bi pravio društvo prvooptuženom Dejanu Pavićeviću.

Za razliku od optuženog Pavićevića, koji je kazao da su tog dana iz Kotora krenuli oko 10 sati, drugooptuženi Trbo vijeću sudije Dragoja Jovića je rekao da su za Podgoricu krenuli oko 15 časova a možda i kasnije.

On je potvrdio odbranu prvooptuženig u dijelu da ih je pod dolasku u Podgoricu kod Delte kontrolisala policija, da su bili do Gintaša kako bi podigli telefon ali i da je je optuženi Pavićević nakon toga kupio drogu.

I on je iznoseći svoju odbranu tvrdio da su se ka Spužu zaputili nakon što mu je Pavićević kazao da ih neko prati. Na pitanje tužioca Čađenovića on je kazao da je paniku i strah osjetio i po izlasku iz lokala "Sweetheart" gdje su pili i jeli, a da pojasni zbog čega je onda stavio čekić u gepek automobila obrazložio je da nije znao šta radi jer je bio pod uticajem opijata.

Optuženi Pavićević danas je odbio da odgovara na pitanja punomoćnika porodice Đurić advokata Branka Anđelića. Suđenje se nastavlja 25.oktobra.

Bonus video: