Cetinje je od danas GIGA grad

Telemach Crna Gora, povodom uvođenja GIGA mreže, korisnicima na teritoriji Cetinja nudi posebnu ponudu – EON pakete u pola cijene, prvih šest mjeseci uz specijalne poklone

18428 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Cetinje je od danas postao novi GIGA grad u Crnoj Gori. Nakon Podgorice, Nikšića, Bara, Bijelog Polja, Herceg Novog, Kotora, Budve, Tivta i Pljevalja, kompanija Telemach Crna Gora sprovela je GIGA brzi internet i optičku mrežu nove generacije i u prijestonici Cetinje.

Šta to znači za stanovnike Cetinja?

Da sada mogu koristiti optičku infrastrukturu i brzine do 1Gbps što će im, bez sumnje, ubrzati korisničko online iskustvo i ujedno otvoriti vrata za nove digitalne mogućnosti.

Ulaganja Telemach-a od samog početka usmjerena su na stvaranje mreže budućnosti. Ulazak Cetinja u našu GIGA zajednicu pokazatelj je naše pune posvećenosti da digitalna budućnost stigne u sve domove širom Crne Gore. Spremni smo, da kroz optičku mrežu sa najboljim performansama, podržimo naše postojeće i buduće korisnike, kako u njihovim domovima, tako i na radnim mjestima. Trenutno imamo 10 GIGA gradova, ali tu se ne zaustavljamo. Naš zadatak ostaje da najnaprednije usluge koje pružamo budu dostupne na cijeloj teritoriji države“, kazala je Slobodanka Nikolić, rukovodilac sektora za razvoj proizvoda i komunikacije kompanije Telemach.

Telemach Crna Gora, povodom uvođenja GIGA mreže, korisnicima na teritoriji Cetinja nudi posebnu ponudu – EON pakete u pola cijene, prvih šest mjeseci.

Pored ovih povoljnosti, Telemach kao dugogodišnji sponzor Rukometnog saveza Crne Gore, korisnike iz „grada rukometa“ obradovaće i simboličnim poklonom – profesionalnom rukometnom loptom.

Korisnici mogu da odaberu jedan od tri različita EON paketa, po svojoj i mjeri svih ukućana.

Kroz EON TV, internet i fiksnu telefoniju doživite vrhunsko personalizovano uživanje uz najtraženije i najgledanije sadržaje i jedinstveni unaprijeđeni EON Video klub sa preko 25.000 naslova različitih filmova, serija i dokumentaraca.

Uz EON, između ostalog, možete da gledate i sve one sadržaje za koje niste imali vremena, jer omogućava vraćanje propuštenog do 7 dana unazad na svim kanalima.

Informaciju više potražite na OVOM linku, posjetite Telemach poslovnice ili pozovite Kontakt centar na 1800.

Cetinjani, dobro došli u GIGA svijet!