Popusti za online kupovinu karata za žičaru „Kotor-Lovćen”

Od danas, brzo i uz značajne popuste, karte za vožnju žičarom „Kotor-Lovćen” dostupne su za online kupovinu na sajtu

11110 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Kotor cable car
Foto: Kotor cable car

U svega par jednostavnih koraka, zainteresovani posjetioci mogu kupiti jednosmjerne ili povratne karte, ali i ostvariti popust na online kupovinu. Za korisnike svih Visa kartica predviđen je popust od 10%, dok će vlasnicima CKB Visa kartica račun biti umanjen za 15%.

„Mogućnost online kupovine karata, učiniće da vožnja žičarom bude dostupnija svima koji žele na nezaboravan način upoznati ljepote Crne Gore. Naša veb stranica kotorcablecar.me je sigurna, jednostavna za korišćenje i daje priliku posjetiocima da kupe karte za par minuta. Dodatno, podsjetio bih da smo u saradnji sa našim strateškim partnerima, omogućili i značajne popuste za online plaćanja Visa karticama. Siguran sam da će posjetioci Žičare iskoristiti prednosti online kupovine i uštedjeti svoje vrijeme i novac. Vidimo se na vrhu!”, istakao je Marco Cus, izvršni direktor žičare „Kotor-Lovćen”.

“Tu smo da svim našim klijentima osiguramo dodatnu vrijednost, a istovremeno da im ukažemo da će im korišćenje digitalne platforme CKB-a omogućiti značajne uštede i olakšati im planiranje posjete žičari i Nacionalnom parku Lovćen. Pozivamo sve da iskoriste ovu priliku i uživaju u vožnji žičarom uz popust od 15 posto. Vidimo se na vrhu. Tu smo!“, rekao je Nemanja Đurašković, direktor Odjeljenja za marketing i komunikacije CKB-a, dodajući da procedura kupovine karte u digitalnom veb šopu zahtijeva svega nekoliko klikova.

Dužina žičare „Kotor-Lovćen” je 3.900 metara, a visinska razlika 1.316 metara. Vožnja traje 11 minuta u jednom pravcu, a u 48 gondola predviđena su mjesta za 10 putnika. Do žičare se može doći preko donje stanice Dub koja je udaljena 200 m od puta Budva-Tivat, u neposrednoj blizini tunela Vrmac. Iz pravca Nacionlanog parka Lovćen, vožnja započinje na gornjoj stanici Kuk.

U okviru kompleksa žičare, nalaze se dodatni sadržaj za sve uzraste. Gastronomski užitak i uživanje u pogledu zagarantovano je u restoranima i barovima koji se nalaze na vrhu. Ljubiteljima aktivnog odmora, na raspolaganju su uređene staze za pješačenje, vidikovci, vožnja biciklima kroz Nacionalni park Lovćen i još mnogo toga. Za one kojima je potrebna dodatna avantura, tu je Alpine Coaster, jedina atrakcija ovog tipa u Crnoj Gori.

Sve informacije, dostupne su na veb-sajtu kotorcablecar.me, kao i na Instagram i Facebook stranicama žičare „Kotor-Lovćen”.

Vidimo se na vrhu!