Tuborg ICE party je tvoj kraljevski tretman – dođi i sledi se!

Bokeška ulica u Podgorici, u petak, 28. juna, još jednom će biti centar nesvakidašnje energije, zabave i dobrog raspoloženja.

15717 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Tuborg
Foto: Tuborg

U goste je stigao još prošlog ljeta kada je upotpunio i obogatio portfolio svoje danske a širom svijeta poznate Tuborg porodice.

Sada je već pravi domaćin, neodoljivo šarmantan i ledeno zavodljiv i sigurno je da nikoga ne ostavlja ravnudušnim. Da, Tuborg ICE je vaš i naš kraljevski tretman! Probaj i sledi se!

Uz spektakularne nastupe poznate balkanske dive trepa Senidah i majstora elektronskog zvuka Jamesa Zabiela, plesaćemo u atmosferi do usijanja a glavni adut večeri spreman je da rashladi i zaledi u sjećanju još jednu uspomenu koju ćete pamtiti.

Tuborg
foto: Tuborg

Napravljen je od najfinijih sastojaka i posebnim procesom filtriranja na -1°C kako bi zadovoljio čula i onih najizbirljivijih.

Bilo da je u staklenoj, prozirnoj, 3D boci ili u limenci, naše ledeno pivo je svijetle i zlatne boje. Njegov atraktivan i vrlo prepoznatljiv dizajn je estetika na sasvim novom nivou, zadržavajući pritom praktičnost pull off čepa kao zaštitnog znaka Tuborga.

Konzumacija pitkog, laganog i reskim notama ispunjenog Tuborg ICE-a, povešće vas na jedinstveno hedonističko putovanje koje nema rezervu.

Sa 4,2% alkohola idealan je za sve ljetnje dane ali i sve generacije i različite energije. Bilo da želite savršen trenutak za sebe i svoju dušu, da đuskate sa ekipom na omiljenom festivalu ili mirno popodne uz porodicu i prijatelje – ledeni je uvijek tu.

Tuborg
foto: Tuborg

On je inovativan i sasvim orginalan. Jesmo li pomenuli da je nepopravljivi romantik, zrno magije koje smo dodali zalediće emocije koje zajedno doživite.

U petak veče, Bokeška ulica ali i Podgorica biće epicentar u kome ćemo zajedno stvoriti nova iskustva i neka nova prijateljstva, istraživati svijet i pomjerati granice. Smjelo, urbano i zavodljivo. Baš kakav je i vaš ledeni domaćin.

Vidimo se u Bokeškoj!