Mjesto gdje se autentična gastro ponuda i dobar provod sjedinjuju u nezaboravno iskustvo: Limoneto Restoran & Plaža

Inspirisan sofisticiranim stilom italijanske i francuske rivijere sedamdesetih, odišući elegancijom i mediteranskim šarmom, Limoneto restoran & plaža mjesto je za istinske ljubitelje odmora, užitka i glamuroznih letnjih trenutaka.

10672 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limoneto Restoran & Plaža
Foto: Limoneto Restoran & Plaža

Autentična mediteranska gastro ponuda

Jedinstvena terasa natkrivena mirisnim limunima sa Amalfija uparena sa nevjerovatnim pogledom na Bokokotorski zaliv i vrhunskim svježim morskim specijalitetima koje pripremaju lokalni i internacionalni kuvari zasigurno će ostati dugo u pamćenju.

Neodoljiva hrana, bogata vinska ponuda, i čašica autentičnog Limoncella, učiniće da svaka vaša gastro posjeta bude jedinstvena, a vi dio jedne autentične mediteranske priče.

Opuštajuća plaža

Pored restorana, Limoneto ima i plažu sa udobnim ležaljkama i baldahinima gdje se šum razgovora, melodični zveket čaša i zvuk talasa sjedinjuju, stvarajući melodiju koja oslikava jedinstvenu notu Limoneta.

Djelić mediteranskog šarma nakon dana punog dnevnih užitaka, prenosimo i na najljepše zalaske sunca uz poseban dnevni Limoneto Riviera program ili lagane note rezidentnog DJ-a, a zatim i druženje do kasno u noć, uz nezaboravan provod i ljetnji večernji program koji smo kreirali u saradnji sa beogradskim Velvetom stvarajući fuziju dobrog provoda i autentične gastro ponude i lokacije kakvu nudi Limoneto.

Limoneto Restoran & Plaža
foto: Limoneto Restoran & Plaža

Zabava koja se ne propušta: Koncert Bajage i Instruktora 5. avgusta

Poseban pečat ljetu daće nastup Bajage i Instruktora 5. avgusta. Istinski ljubitelji dobre mediteranske kuhinje, mogu rezervisati VIP večeru, dok oni koji ipak preferiraju samo provod i dobro vino, mogu rezervisati barski sto.

Ulaznice su u prodaji od petka, 26.jula 2024.

Više informacija i rezervacije putem telefona: +382 67 443 449

Dio hotelske grupacije Casa Del Mare

Limoneto Restoran i Plaža ušuškan je u okviru hotelskog kompleksa Casa Del Mare Mediteranneo u Kamenarima, a dio je renomirane hotelske grupacije Casa Del Mare.