Nikšićko pivo i Lake Fest: U ritmu dobrog zvuka i nagrada

Sponzorstvo duže od deceniju nastavlja se i ove godine

18112 pregleda 31 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Pivara „Trebjesa“
Foto: Pivara „Trebjesa“

Lake Fest, koji će se održati od 9. do 11. avgusta, i ove godine donosi tri dana kvalitetnog zvuka uz velika muzička imena rock i DJ scene iz regiona i šire, kao što su: Željko Bebek, Prljavo kazalište, Marčelo, Goblini, Ritam nereda, Laibach, DJ Murat Uncuoglu, DJ Fedde Le Grand i brojni drugi...

Nikšićko, zvanično pivo festivala, pobrinuće se da atmosfera bude još bolja. Tradicionalno dobar spoj se nastavlja, i to 13. put zaredom uz brojne aktivacije, ali i nagrade za posjetioce Nikšićko štanda.

Nikšićko vas vodi na Lake Fest

Dok brojimo dane do prvog takta, Nikšićko poklanja trodnevne karte za najbrže fanove.

Već sjutra, 5. avgusta posjetite zvaničnu Instagram stranicu, jer vas čeka giveaway i prilika da osvojite jednu od 50 karata za sva tri dana festivala.

Sve što treba da uradite je da pratite Nikšićko stranicu kako biste na vrijeme vidjeli izazov i brzim, i tačnim odgovorom na pitanje dobili priliku da osvojite karte.

Pivara „Trebjesa“
foto: Pivara „Trebjesa“

Nikšićko Green Rock&Recycle – Brini o prirodi i mi ćemo te nagraditi

U sklopu Nikšićko Green platforme, na Lake Fest-u će se i ove godine realizovati kampanja Rock&Recycle. Kao i prethodnih godina, pokloni čekaju posjetioce koji sakupe i predaju 10 plastičnih čaša promo timu na festivalu.

Takođe, u kampu će biti organizovano posebno takmičenje za sve učesnike koji budu vodili brigu da, kad se sve stvari spakuju, okolina u kampu ostane čista. Pokažimo zajedno da je briga o prirodi sastavni dio dobrog provoda.

Kad pijem ne vozim: Neke stvari ne idu zajedno

Važno je da sa sobom ponesemo pozitivnu energiju, ali je još važnije da nosimo svijest da alkohol i volan nikako ne idu zajedno. Upravo pod sloganom „Neke stvari ne idu zajedno“ Pivara „Trebjesa“ i ove godine pruža konkretnu podršku na način što subvencionira 50 odsto cijene karte organizovanim prevozom na relaciji Nikšić-Krupac-Nikšić, kao i povratak za Podgoricu.

Dođite na Lake Fest, uživajte u dobroj muzici, osvojite nagrade i pokažite odgovornost prema prirodi i ljudima oko vas.

Nikšićko vas čeka na Krupcu!