Podgorica u znaku filma: Džada Film Festival i Glovo donose nezaboravno iskustvo

Tokom trajanja Džada Film Festa uživajte u vrhunskim filmovima i omiljenoj hrani dostupnoj na specijalnim Glovo pick-up punktovima.

12747 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Glovo
Foto: Glovo

Podgorica će od 9. do 15. septembra postati epicentar filmske magije zahvaljujući Džada Film Festu - Međunarodnom festivalu debitantskog igranog filma. Ove sedmice, ljubitelji filma će imati prilliku da uživaju u sjajnim filmskim projekcijama na više lokacija u Glavnom gradu, pod otvorenim nebom i uz šarm atmosfere bioskopa na otvorenom.

Ovogodišnji festival će biti još posebniji zahvaljujući saradnji sa kompanijom Glovo, poznatom multikategorijalnom aplikacijom za dostavu hrane i robe. Festivalska postavka na podgoričkim ulicama će uključivati i specijalne Glovo pick-up punktove, na kojima će posjetioci moći da naruče hranu i piće putem aplikacije i preuzmu ih na označenim lokacijama. U skladu sa festivalskim rasporedom, ovi punktovi će biti postavljeni u ulicama Svetozara Markovića, Njegoševoj, 27.marta, u Dječjem parku, na Sastavcima, u Tološima i u Bloku 5. U tom smislu, Glovo će upotpuniti iskustvo i ugođaj svim posjetiocima festivala, omogućavajući im da se opuste i uživaju u projekcijama bez brige o hrani i piću. Ova saradnja još jednom potvrđuje posvećenost kompanije Glovo pružanju podrške lokalnoj zajednici u različitim aspektima svakodnevnog života.

"Izuzetno nas raduje što će Glovo ove godine biti dio Džada Film Festa i u tom smislu pružiti dodatnu dimenziju uživanju u ovom kulturnom događaju koji Podgoričani toliko vole. Naša misija je da podržimo lokalne inicijative i obogatimo iskustva naših korisnika na način koji odražava našu posvećenost zajednici i vjerujemo da smo i ovoga puta u tome uspjeli," rekli su iz Glova.

Festival će obuhvatiti niz inspirativnih debitantskih filmova različitih žanrova, kako domaćih tako i inostranih, pri čemu će za strane naslove biti obezbjeđen prevod. Uz Glovo, Džada Film Fest će pružiti nezaboravno iskustvo i stvoriti posebnu atmosferu koja će dugo ostati u sjećanju svih posjetilaca.

O Glovu

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koje povezuju korisnike sa preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtjev iz lokalnih restorana, prodavnica i supermarketa, kao i maloprodajnih objekata. Glovova vizija je da izgradi najveću online platformu koja će omogućiti svakome da u svom gradu za nekoliko minuta dobije bilo šta što mu je potrebno. Osnovan u Barseloni 2015. godine, kompanija posluje na 23 tržišta u Evropi, Centralnoj Aziji i Africi.