HDL ponovo nagrađuje

Učestvujte u velikoj nagradnoj igri "IGRAJ I OSVOJI" i osvojite fenomenalne nagrade!

14789 pregleda 0 komentar(a)
Foto: HDL
Foto: HDL

Pripremite se za najuzbudljiviju nagradnu igru koja će trajati od 16.09.2024. do 15.11.2024. godine, i iskoristite priliku da osvojite fantastične nagrade, uključujući glavnu nagradu - automobil GEELY COOLRAY!

HDL već godinama uspješno širi svoje prisustvo u Crnoj Gori, podižući standarde kvaliteta i birajući najbolji asortiman za svoje kupce. Nagradna igra "IGRAJ I OSVOJI" je još jedan način uzvraćanja povjerenja, sa bogatim fondom nagrada za lojalne, ali i nove kupce.

  • Kako učestvovati? Veoma je jednostavno! Kupovinom omiljenih proizvoda u vrijednosti od 10 eura ili više vaših omiljenih brendova, ostvarujete pravo na učešće. Sve što treba da uradite jeste da na poleđini fiskalnog računa upišete svoje ime, prezime i broj telefona. Račun sa podacima ubacite u jednu od nagradnih kutija koje se nalaze u HDL objektima i automatski postajete potencijalni dobitnik!
  • Ne propustite šansu! HDL poziva sve potrošače da iskoriste ovu sjajnu priliku i osvoje jednu od 100 vrijednih nagrada, dok će se najsrećniji učesnik odvesti u sjajnom GEELY COOLRAY automobilu!

Vaš HDL

Zvanična pravila nagradne igre

„Igraj i osvoji - HDL vas nagrađuje“

Član 1.

Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je HDL DOO, 4. jul b.b. 81000 Podgorica, Crna Gora, PIB: 02739500 (u daljem tekstu „Organizator“).

Član 2.

Naziv i trajanje nagradne igre

Naziv nagradne igre je „Igraj i osvoji - HDL vas nagrađuje”

Nagradna igra će trajati u periodu od 16.09.2024. do 15.11.2024. godine

Član 3.

Teritorija na kojoj se organizuje nagradna igra

Nagradna igra će biti organizovana u „Hard Discount Laković“ d.o.o. na teritoriji Crne Gore.

Član 4.

Nagradna igra je organizovana za svrhu promocije P&G brendova i Perfex proizvoda, a cilj ove nagradne igre je da stimuliše prodaju navedenih proizvoda u maloprodajnim objektima Hard Discount Laković na teritoriji Crne Gore, koje u svom asortimanu imaju navedene proizvode. Nagradna igra je namijenjena za zabavu učesnika i stvaranjem dobiti na proizvodima i uslugama.

Član 5.

Proizvodi za učešće u nagradnoj igri

Proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri su:

Cjelokupan asortiman brendova: Pampers, Always, Discreet, Perfex, Naturella, Blendamed, Oral B, Safeguard, Pantene, Head & Shoulders, Ariel, Lenor, Mr Proper, Fairy, Gillette, Venus, Old Spice.