Jubilej ''SBBet-a'' obilježen u Budvi, Petrovcu, Kotoru i Tivtu

''SBBet'' je u proteklih nekoliko sedmica kroz veliku kampanju opravdao povjerenje svojih stalnih klijenata, uvijek nudeći razne benefite i inovacije u sferi svog poslovanja
460 pregleda 0 komentar(a)
SBBet, Foto: SBbet
SBBet, Foto: SBbet
Ažurirano: 16.05.2017. 06:54h

Veliki jubilej 20 godina povjerenja u lanac kladionica ''SBBet'' obilježen je juče u Kotoru i Tivtu, a u subotu u Budvi i Petrovcu.

Nakon turneje sa ''Orkestrom Danijela'' karavan zabave, muzike i poklona posjetio je primorske gradove i mještanima i turistima pripremio poklone i svirke.

Za muzički dio programa u Budvi i Petrovcu bila je zadužena crnogorska pjevačica Marija Božović sa svojom muzičkom pratnjom, dok je DJ Mallex pripremio repertoar na događajima u Tivtu i Kotoru.

Uigrani promo tim ''SBBet-a'' će 17. maja proslavu vratiti u Podgoricu, čime će biti zaokružena velika promocija dvodecenijskog povjerenja koje svakodnevno na desetine hiljada klijenata ukazuje ''SBBetu'' kao najvećem provajderu zabave u Crnoj Gori.

''SBBet'' je u proteklih nekoliko sedmica kroz veliku kampanju opravdao povjerenje svojih stalnih klijenata, uvijek nudeći razne benefite i inovacije u sferi svog poslovanja.

Sa preko 100 uplatnih mjesta širom Crne Gore i preko 300 zaposlenih koji su u konstantnoj komunikaciji sa javnošću nudeći razne benefite, ''SBBet'' je postao sinonim za sigurnog partnera u prije svega dobroj zabavi.

Iako druženje sa maskotom, muzičarima i promoterkama zvanično prestaje 17. maja, siguran fiks i odgovornost prema klijentima biće moto ''SBBet-a'' i u narednim godinama i jubilejima.

[PROMO]