Počinje nova sezona serije "Kriza" na TV Vijesti! Irena zavodi oba brata

Iako je Miron daleko uspješniji u šarmiranju nježnijeg pola, Alešu napokon polazi za rukom da osvoji djevojku po imenu Irena
566 pregleda 0 komentar(a)
Kriza, Foto: TV Vijesti
Kriza, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 10.03.2017. 15:51h

Od danas u 17.50h gledaoci TV Vijesti mogu pratiti nove epizode serije "Kriza". Druga sezona od 12 polustanih nastavaka premijerno se prikazuje u Crnoj Gori.

Glumačku ekipu uz Koju i Bešlagića, Aleksandra Seksana, Mirvada Kurića i Mariju Pikić, 'pojačala' su i brojna bosansko-hercegovačka imena poput Zane Marjanović, Snežane Alić, Emira Z. Kapetanovića, Vedrane Seksan i mnogi drugi.

I u novoj sezoni gledaoci TV Vijesti će se smijati novim zgodama i nezgodama Aleša i Mirona. Iako je Miron daleko uspješniji u šarmiranju nježnijeg pola, Alešu napokon polazi za rukom da osvoji djevojku po imenu Irena. Ali, njegovoj sreći ipak će jako brzo doći kraj jer je i ona potajno zaljubljena u Mirona! Budući da braća ne znaju da dotična Irena želi da bude sa Mironom, njemu ni na kraj pameti nije da je djevojka Indira, koju će upoznati u kafiću, ustvari Irena koja glumi svoju sestru blizankinju.

Hoće li momci otkriti smicalicu koju im je Irena priredila i nasjesti na šarm nje i njene 'sestre', ne propustite pogledati danas od 17.50 časova na TV Vijesti.

Bonus video: