Megan Foks: Vratila se društvenim mrežama, ali i glumi

“Megan je mlada i lijepa i posvećena poslu. Sada želi da se ponovo posveti karijeri”, kazao je ranije izvor magazinu “People”
190 pregleda 1 komentar(a)
Megan Foks
Megan Foks
Ažurirano: 19.09.2015. 17:33h

Glumica Megan Foks ponovo je aktivna na društvenim mrežama nakon pet mjeseci. Foksova je na Instagramu objavila selfi i napisala da je još uvijek tu.

“Ćao! Još uvijek sam tu, nastavljam svoju problematičnu vezu sa društvenim mrežama. A postoji li bolji način da se vratim od dobrog selfija, ovog puta crno-bijelog”, napisala je Foksova ispod fotografije. Dvadesetdevetogodišnja glumica nije na Instagramu postavila fotografiju od aprila, a online tišina bila joj je potrebna kako bi se distancirala od javnosti tokom razvoda od supruga Brajana Ostina Grina. Foks i Grin bili su u braku pet godina i imaju sinove Nou (3) i Bodija (19 mjeseci). Razlog razvoda, kako su ranije izjavljivali, su nepomirljive razlike, a Megan Foks je zatražila starateljstvo nad djecom.

“Megan je mlada i lijepa i posvećena poslu. Sada želi da se ponovo posveti karijeri”, kazao je ranije izvor magazinu “People”.

“Brajan želi više njenog vremena nego što ona može da mu posveti”, dodao je izvor.

Ove nedjelje Megan Foks je potpisala ugovor sa producentima serije “New Girl”, a igraće dok se Zoi Dešanel ne vrati sa porodiljskog odsustva. Foksova će se naći u ulozi Regan, apotekarke koja iznajmljuje stan lika koji tumači Dešanel, jer je ona zauzeta obavezama koje ima u sudu. Megan Foks će se u seriji premijerno pojaviti u šestoj epizodi pete sezone.

Šou počinje da se prikazuje u januaru sljedeće godine na Fox televiziji.

Bonus video: