Zvijezde filma "Ubrzanje" izazvale kolaps ispred bioskopa u Delti

Veliki broj tinejdžera bio je spreman da dođe i nekoliko sati ranije ne bi li zauzeli mjesto u prvim redovima, a sve samo da vide glumačke zvijezde, fotografišu se sa njima, dobiju autogram... No, rijetkima je to pošlo za rukom

29434 pregleda 29 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Veliki broj tinejdžera okupio se u petak veče u podgoričkom bioskopu Cineplexx da dočeka glavne zvijezde drugog dijela filma Južni vjetar - Ubrzanje.

Bili su spremni da dođu i nekoliko sati ranije ne bi li zauzeli mjesto u prvim redovima, a sve samo da vide glumačke zvijezde, fotografišu se sa njima, dobiju autogram... No, rijetkima je to pošlo za rukom.

Stampedo, a zatim i kolaps je nastao kad su se u dijelu bioskopa predviđenom za davanje izjava novinarima, pojavile glavne zvijezde - Miloš Biković i Miodrag Radonjić. Propisane mjere u suzbijanju virusa korona - nošenje maske i distanca nijesu se poštovale.

Južni vetar 2
foto: Luka Zeković

Od vriske koja se konstantno čula glumcima je bilo nemoguće da čuju pitanja koja im novinari postavljaju, pa su u jednom trenutku odlučili da se povuku i prekinu druženje sa sedmom silom, dok su se zaštitari uspješno "izborili" sa masom tinejdžera da ne krenu za njima.

Južni vetar 2
foto: Luka Zeković

Nakon što je većina fanova napustila prostor predviđen za intervjue, a ostali samo oni najuporniji, glumci su nastavili sa davanjem izjava, ali u posebnoj prostoriji.

Južni vetar 2
foto: Luka Zeković

Biković i Radonjić su se tokom dana poklonili gotovo nakon svake projekcije, a od prisutnih u sali željeli su da čuju utiske kako im se dopao film. Sudeći po komentarima i aplauzu i ovaj dio biće uspješan kao i prethodni, a trenutno u regiona ostvarenje Južni vetar- Ubrzanje ruši sve rekorde, čak i u doba pandemije.

Bonus video: