Objavljen prvi tizer za Hari Poter specijal

U 50 sekundi koliko traje video, a kojim se najavljuje specijal, mogu se vidjeti glumci Robi Koltrejn, Metju Luis i Mark Vilijams, koji su tumačili likove Hagrida, Nevila i Artura

4132 pregleda 0 komentar(a)
Foto: HBO MAX
Foto: HBO MAX

Vijesti da se čuveni čarobnjački trio, Hari Poter, Ron Vizli i Hermiona Grendžer vraća na kratko, objavljena je u novembru, na 20. godišnjicu od kako je u bioskope stigao film „Hari Poter i kamen mudrosti“, a HBO je danas objavio i prvi tizer na Youtube kanalu.

U 50 sekundi koliko traje video, a kojim se najavljuje specijal, mogu se vidjeti glumci Robi Koltrejn, Metju Luis i Mark Vilijams, koji su tumačili likove Hagrida, Nevila i Artura.

U tizeru se takođe mogu na kratko vidjeti i Helena Bonam Karter i Ema Votson, a kako je ranije potvrđeno, u specijalu će se pojaviti i Daniel Redklif, Rupert Grin, Ralf Fajns, Geri Oldman i mnogi drugi.

Iznenađenje je da se na okupljanju i u specijalu neće pojaviti spisateljica Džoana Ketlin Rouling, koja je stvorila ovaj čarobnjački svijet, već će biti prikazani njeni arhivski snimci.

Specijal "Hari Poter: Povratak u Hogvorts" će biti prikazan 1. januara na HBO Max kanalu.

Bonus video: