Lik Marka Ronsona se ne pojavljuje u filmu o Ejmi Vajnhaus

“Lik Marka Ronsona nikada se nije pojavio u filmu, tako da ne bi bilo moguće ‘izrezati sve scene’ koje uključuju Marka Ronsona, jer one ne postoje”, rekla je rediteljka

1217 pregleda 0 komentar(a)
Scena iz filma "Back To Black", Foto: Printscreen YouTube
Scena iz filma "Back To Black", Foto: Printscreen YouTube

Uprkos tome što je igrao ključnu ulogu na hit albumu Ejmi Vajnhaus “Back To Black” iz 2006, potvrđeno je da se lik Marka Ronsona neće pojaviti u nadolazećem filmu koji nosi naziv ovog izdanja, prenosi Ravnododna.com.

Potvrda je došla nakon što je kanadski glumac Džef Tunke u intervjuu za "The Daily Mail" izjavio da su sve scene koje je snimio kao Ronson izrezane iz filma. Prema Tunkeu, izrezane scene takođe su dovele do uklanjanja njegovog imena iz filma i sa IMDb-a, poznate filmske onlajn baze podataka.

Međutim, rediteljka filma Sem Tejlor Džonson u međuvremenu je odgovorila preko portparola, rekavši: “Lik Marka Ronsona nikada se nije pojavio u filmu, tako da ne bi bilo moguće ‘izrezati sve scene’ koje uključuju Marka Ronsona, jer one ne postoje.”

Ronson, koji je bio prijatelj i saradnik pjevačice, pomogao je u produkciji njenog drugog albuma, “Back To Black” iz 2006. Iako Ronson nije povezan sa produkcijom filma, otkrio je ranije ove godine da je pročitao scenario filma.

“Jedino što znam o filmu je da poznajem Sem prilično dobro, i pročitao sam scenario i osjećam da je napravila stvarno lijepu stvar… Sjetio sam se Ejminog smisla za humor oštrog poput britve, što je bio jedan od njenih mnogih darova, a to je jako lijepo prikazano u filmu. Jedva čekam to da vidim,” poručio je poznati producent.

Pjevačicu u filmu igra Marisa Ejbl (“Industry”), a film prikazuje njene divlje godine života u Londonu, kao i njen intenzivan uspon do slave. “Back to Black” u naše bioskope stiže 11. aprila.

Bonus video: