Zendeja ne zna da li će se "Euforija" ikad nastaviti

Rad na novoj sezoni se nekoliko puta pomjerao, a posljednji put prošlog mjeseca, kada su iz HBO-a kazali da oslobađaju članove glumačke postave da rade na drugim projektima do kraja 2024.

4735 pregleda 0 komentar(a)
Zendeja, Foto: Printscreen YouTube
Zendeja, Foto: Printscreen YouTube

Zvijezda popularne HBO-ove serije "Euforija" Zendeja priznala je da ne zna kada će i da li će se uopšte ova serija nastaviti.

Druga sezona "Euforije" završila se "klifhengerom" koji samo pojačava iščekivanje treće, a sve je izgledalo kao da ide svojim tokom nakon što je HBO naručio treću sezonu u februaru 2022.

Međutim, od tada se rad na seriji nekoliko puta pomjerao, a posljednji put prošlog mjeseca, kada su iz HBO-a kazali da oslobađaju članove glumačke postave da rade na drugim projektima do kraja 2024.

Na pitanje da li ćemo vidjeti treću sezonu "Euforije", Zendeja je u intervjuu za "Variety" rekla da ne zna i da se ona ne pita.

"Naravno da želim da se desi treća sezona, ako je to dobro za likove iz serije i ako sve ispadne kako bi trebalo. Ali to je van moje kontrole", dodala je glumica.

Nakon smrti jedne od zvijezda serije, glumca Angusa Klauda, te meteorskih uspona Zendeje i Sidni Svini koji će im samo otežati da se posvete seriji, ovo definitivno nisu riječi koje su fanovi željeli da čuju.

Bonus video: