Hatavej: Tjerali su me da se ljubim sa deset momaka kako bi "testirali hemiju" između nas

Hatavej, koja je dobila Oskara za njenu ulogu u filmu "Jadnici", kazala je da prihvatila ovaj zahtjev iz straha da bi suprotna reakcija mogla ugroziti njenu karijeru

10589 pregleda 4 komentar(a)
En Hatavej u filmu "The Idea of You", Foto: Printscreen YouTube
En Hatavej u filmu "The Idea of You", Foto: Printscreen YouTube

Poznata američka glumica En Hatavej otkrila je da su početkom 2000-ih producenti jednog filma u kojem je igrala tražili od nje da poljubi desetak glumaca koji su konkurisali da igraju uz nju, opisavši iskustvo kao odvratno.

Ona je u intervjuu za "V Magazine" kazala da je tada bilo normalno tražiti od glumice da se ljubi sa drugim glumcima kako bi se "testirala hemija između njih".

"Rekli su: Desetak momaka danas dolazi, a ti si dobila ulogu, zar nisi uzbuđena što ćeš se ljubiti sa svima njima? A ja sam se pitala da li nešto nije u redu sa mnom, jer nisam bila uzbuđena. Mislila sam kako to zvuči odvratno", ispričala je glumica.

Hatavej, koja je dobila Oskara za njenu ulogu u filmu "Jadnici", a uskoro ćemo je gledati u romantičnoj komediji "The Idea of You", kazala je da prihvatila ovaj zahtjev iz straha da bi suprotna reakcija mogla ugroziti njenu karijeru.

"Bila sam tako mlada i užasno svjesna koliko je lako izgubiti sve ako vas okarakterišu kao tešku, tako da sam se pravila da sam uzbuđena i odradila to. Nije to bila igra moći, niko nije pokušavao da bude loš prema meni ili me povrijedi. To je jednostavno bilo drugačije vrijeme, a sada znamo za bolje", istakla je glumica.

Bonus video: