Oskarovka Mišel Jeo dobila glavnu ulogu u seriji "Blade Runner 2099"

Iza Jeo so brojne značajne uloge u filmovima kao što su "Skriveni tigar, pritajeni zmaj", "Memoari jedne gejše" i "Šang Či i legenda o deset prstenova"

3633 pregleda 0 komentar(a)
Mišel Jeo, Foto: Reuters
Mišel Jeo, Foto: Reuters

Prime Video uveliko radi na "Blade Runner 2099" seriji, a sad je otkriveno i prvo ime iz glumačke postave. Mišel Jeo će igrati glavnu ulogu, javlja "Variety".

Serija će biti nastavak originalnog filma Ridlija Skota iz 1982. i nastavka "Blade Runner 2049" koji je izašao 2017. Mada su detalji vezani za radnju za sada nepoznati, izvori kažu da će Jou igrati lika koji se zove Olven, replikanta čiji se kraj života bliži.

Iza Jeo so brojne značajne uloge u filmovima kao što su "Skriveni tigar, pritajeni zmaj", "Memoari jedne gejše" i "Šang Či i legenda o deset prstenova". Za ulogu Evelin Vang u filmu "Sve u isto vrijeme" Jou je osvojila Oskara i postala prva Azijatkinja kojoj je to pošlo za rukom.

Ridli Skot je izvršni producent na seriji "Blade Runner 2099", a reditelj hvaljenog "Shoguna" Džonatan van Tuleken će biti zadužen za realizaciju prve dvije epizode.

Bonus video: